×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای تقویت صادرات گوشت مرغ

معاون وزیر جهاد کشاورزی از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان از سوی ستاد هدفمندی‌ یارانه‌ها برای تقویت صادرات گوشت و مرغ خبر داد.

حسن رکنی در حاشیه جلسه مشترک مقامات فرانسوی با وزارت کشاورزی در زمینه توسعه همکاری در بخش کشاورزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستورالعمل اجرایی این مبلغ نیز به زودی منتشر می‌شود که با رویکرد حمایت از برنامه‌های صادراتی در جهت کمک به صادرات بیشتر و در نهایت کمک به تولیدات داخلی تصویب خواهد شد.

وی درباره برنامه معاونت امور دام در تنظیم بازار گوشت و مرغ تصریح کرد: سقف نیاز کشور در زمینه تولید گوشت و مرغ سالانه پوشش داده می‌شود و هر سال بیش از دو میلیون تن در این زمینه تولیدات داخلی وجود دارد.

رکنی افزود: تا حدود ۱۸۰ هزار تن در هر ماه گوشت و مرغ در کشور تولید می‌شود که براساس برآورد معاونت امور دام نزدیک به ۱۰ هزار تن تولید مازاد در هر ماه دراین زمینه وجود دارد.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که تولیدات مازاد در زمینه گوشت و مرغ می‌تواند به عنوان ذخیره استراتژیک از سوی دولت خریداری شده و در سردخانه‌ها نگهداری شود، گفت: این ذخیره‌ها در فصول پرمصرف برای تنظیم بازار و حمایت از تولید می تواند در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

وی تصریح کرد:‌ اما راه حل بهتر برای تنظیم بازار گوشت و مرغ این است که فرصت‌های صادرات در این زمینه تقویت شود.

رکنی افزود: دولت با نگاه تقویت صادرات به امر تنظیم بازار گوشت و مرغ ورود کرده است و ستاد تنظیم بازار و هدفمندی‌ یارانه‌ها مبلغی را در جهت حمایت از برنامه‌های صادراتی گوشت و مرغ تصویب کرده است که البته این امر هنوز عملیاتی نشده است.

وی افزود: صادرکنندگان در حال حاضر دراین زمینه فعال هستند و نزدیک به ۲۰ هزار تن گوشت مرغ را از ابتدای سال تا به حال و نزدیک به ۱۳ تا ۱۴ هزار تن مواد غیر گوشت مثل امیاء و احشام و جگر مرغ را صادر کرده‌اند.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که در چهار ماه انتهایی سال گذشته قرار شد به ازای هر کیلوگرم شیر ۱۹۰ تومان یارانه به دامداران پرداخت شود، اظهار کرد: این مبلغ در دولت به تصویب رسید و در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت.

وی افزود: پرداخت این مبلغ در دو مرحله قرار است انجام شود که فاز اول آن تا اسفند ماه به صورت جداگانه پرداخت می‌شود.

رکنی با اشاره به این‌که مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان که برای چهار ماه انتهای سال گذشته در نظر گرفته شده بود در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است، گفت: همکاران در مجموعه وزارت صنعت، معدن وتجارت از طریق شرکت‌ها و کارخانه‌های صنایع لبنی پول را در اختیار کارخانه ها قرار دادند و علی القاعده تمام کسانی که تحویل شیر به کارخانه داشتند باید پول خود را دریافت کرده باشند.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches