اقتصادتهران: نخستین جشنواره تابستانی شادستان به منظور ایجاد بستر مناسب جهت ارتقاء شادی و نشاط اجتماعی مبتنی بر فرهنگ ایرانی-اسلامی در پارک تهرانی با حضور پر شور شهروندان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، حسین بحیرائی شهردار منطقه با اشاره به ضرورت توسعه مشارکت اجتماعی در راستای شعار تهران شهری برای همه، آگاهی و تقویت ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی شهر با استفاده از فرصت اوقات فراغت از برگزاری اولین جشنواره تابستانی شادستان در پارک تهرانی منطقه ۱۰ خبر داد.
بحیرائی شهردار منطقه با تاکید بر اهمیت آگاه سازی مداوم، روزآمد و فراگیر شهروندان شهر یادآور شد: این جشنواره با مضامین “سکوی نمایش و موسیقی و سرود، نگار گذر فرهنگ و هنر، گذر کودکانه و دخترانه، پاتوق کتاب و گذر ورزش و تفریحات برای تمامی گروه ها و اقشار اعم از کودکان و نوجوانان برگزار شد.
دیدگاه ها بسته هستند.