جمعه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

اجرای خط دوم طرح آبرسانی غدیر خوزستان یک رکورد مهندسی است

۱۴ تیر, ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۴

اجرای خط دوم طرح آبرسانی غدیر خوزستان یک رکورد مهندسی است

اقتصادتهران: وزیر نیرو گفت: عملیات اجرایی طرح آبرسانی غدیر خوزستان که از خرداد ماه ۹۶ آغاز و امروز به بهره برداری رسید یک رکورد مهندسی به حساب می آید.

رضا اردکانیان بامداد پنجشنبه در حاشیه بهره برداری آزمایشی از خط دوم آبرسانی طرح غدیر در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا مرحله آزمایشی را پشت سر می گذاریم و سعی می کنیم در اولین فرصت، مقدمات تکمیل طرح غدیر را فراهم کنیم که فاز بعدی آن نیز شروع شود.

وی در پاسخ یه اینکه آیا این طرح با تاخیر اجرایی شد، افزود: بنا بر توضیحات استاندار خوزستان تاخیری در بهره برداری این طرح نبوده است.

اردکانیان اظهار داشت: پس از سفر رییس جمهوری و سرعت عملی که در اثر وعده او به مردم خوزستان برای این طرح داده شد در نیمه فروردین سال ۹۶ هیات وزیران مصوبه جامعی را در باره طرح های زیربنایی استان خوزستان تصویب کرد که از جمله تامین منابع مالی برای طرح غدیر بود و پس از تصویب بلافاصله کار آغاز شد.

وزیر نیرو افزود: اجرایی کردن بند خاکی مارد برای کنترل شوری در شرایط عادی تا حدود ۶ ماه طول می کشید اما این طرح ظرف ۴۷ روز احداث شد و کار ارزشمندی به شمار می رود که البته حق مردم آبادان، خرمشهر و شادگان دسترسی به آب با کیفیت بهتر است.

وی اظهار امیدواری کرد: با سرعت دادن به باقی مانده این طرح بزرگ بتوانیم سایر بخش ها را هرچه سریعتر اجرایی کنیم.

اردکانیان ادامه داد: اجرای طرح آبرسانی غدیر تجربه ارزشمندی از همدلی و همکاری است و سرمایه ای برای بخش آب کشور است که سعی ما استفاده از این سرمایه به بهترین شکل است.

طرح غدیر ۲ با هدف آبرسانی و تامین کامل آب شرب شیرین به مردم شهرستانهای خرمشهر، آبادان و شادگان از ۱۰ ماه پیش آغاز شد و بامداد پنج شنبه به بهره برداری آزمایشی رسید.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها