true
اقتصادتهران: مدیرکل راهبری اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: آموزشهای فنی و حرفهای و مهارت آموزی در ۳۲۰ دانشگاه کشور برای توانمندی مهارتی و ارتقای مهارتهای تخصصی دانشجویان جهت جذب در بازار کار ارائه میشود.
به گزارش اقتصادتهران، حبیب عرفان منش روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: آموزش های مهارتی در دانشگاه در چند سال گذشته آغاز شده است و در سال ۹۸ قبل از شیوع کرونا بیش از چهار میلیون نفر ساعت برای ۳۳ هزار و ۶۱۶ دانشجو دوره های آموزش فنی و حرفه ای ارائه شد.
وی افزود: با شیوع کرونا این آمار در سال ۹۹ حدودا نصف شد و به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر ساعت برای بالغ بر ۱۶ هزار دانشجو رسید.
این مقام مسوول، با اشاره به اینکه آموزش های فنی و حرفه ای به صورت مجازی ارائه می شود، گفت: در سه ماهه اول امسال حدود ۶ هزار دانشجو در قالب ۴۱۷ هزار نفر ساعت، آموزش ها را فرا گرفتند.
وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با دانشگاه های متعدد دولتی و آزاد تفاهمنامه های همکاری با هدف ارائه این آموزش ها دارد تا دانشجویان در کنار فراگیری آموزش های تئوری موفق به کسب مهارت های تخصصی و عملی مرتبط با تحصیلات دانشگاهی خود، شوند.
عرفان منش با بیان اینکه اکنون آموزش ها در دانشگاه با استفاده از توان اساتید دانشگاه و مربیان سازمان فنی و حرفه ای ارائه می شود، گفت: در این طرح حتی از ظرفیت و توانمندی استادکاران بنگاههای اقتصادی نیز برای ارائه آموزش های مهارتی استفاده شده است.
وی ابراز داشت: در آموزش های مهارتی مسائل مختلفی از جمله نیازسنجی رشته ها در بازار کار، مشاوره تحصیلی و شغلی، رصد فراگیری مشاغل مختلف در مناطق مختلف کشور بررسی می شود و بر اساس آن به دانشجویان مشاوره ارائه می شود تا با شناسایی بازار کار بعد از تحصیل، بیکار نمانند.
مدیرکل راهبری اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با تاکید بر اینکه یکی از مسائل اصلی کشور نرخ بالای بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی است، گفت: این آموزش ها بر اساس فرصت های شغلی منطقه ای و مشاوره های مهارت آموزی مبتنی بر آن در مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره دانشگاه ها، ارائه می شوند. سعی شده است تا شناسایی نقاط قوت و ضعف و بازار کار در مناطق مختلف کشور و ارتقای مهارت ها و تخصص ها از نرخ بالای بیکاری بکاهند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=221530
false
true