true
اقتصادتهران: رئیس سازمان بهزیستی کشور از آموزش ۶۰۰ هزار نفر از روستائیان استانهای غربی کشور درخصوص نحوه مواجهه با مینهای خنثی نشده خبر داد.
انوشیروان محسنی بندپی در گفت وگو با ایلنا درباره اقدامات این سازمان درخصوص پیشگیری از معلولیت به دلیل برخورد با مین گفت: در روستاهای ۵ استان شامل ایلام، خوزستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان با هدف ارتقای دانش جامعه هدف همچون دانشآموزان، دامداران، کشاورزان، جدیدا اردوهای راهیان نور و حتی راهپیمایان اربعین نسبت به آموزش عوامل خطری که با آن مواجه می شوند مثل مینهای خنثی نشده یا ادوات نظامی جامانده اقدام کردهایم.
وی با بیان اینکه این آموزشها در قالب بروشور، کتاب، شعر و بازی با همکاری ستاد مینزدایی انجام میشود, ادامه داد: کار مینزدایی برعهده این ستاد بوده و بهزیستی نیز آموزش گروه هدف را به عهده دارد، که در این راستا بیشتر از معلمان مدرسه و سمنهای فعال در این حوزه استفاده میکنیم تا زندگی امن را در این مناطق فراهم کنیم.
بندپی با تاکید براینکه در سال ۹۴ توانستیم ۶۰۰ هزار نفر را در این مناطق تحت آموزش قرار دهیم، اظهار کرد: در حال حاضر نیز در حال آموزش به والدین هستیم تا یاد بگیرند در صورت برخورد با چنین ادواتی چگونه برخورد کنند که زندگی امنشان دچار مشکل نشود و روی مین نروند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با یادآوری اینکه این آموزشها از سال ۸۱ شروع شده و به لحاظ کمیت و کیفیت در حال توسعه است, خاطرنشان کرد: بررسیها نشان میدهد که سال به سال تعداد افرادی که با این عوامل خطر برخورد کرده و فوت شده یا قطع عضو میشوند کاهش یافته است.
وی همچنین از امضای تفاهمنامه همکاری در این زمینه میان سازمان صلیب سرخ جهانی و سازمان بهزیستی کشور در آینده نزدیک خبرداد و عنوان کرد: ما با ستاد مینزدایی نیز همکاری خوبی داریم به نحوی که سازمان بهزیستی نسبت به نصب علائم هشدار دهنده در مناطقی که ستاد مینزدایی احتمال وجود این ادوات را میدهد، اقدام میکند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=60025
false
true