شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آموزش و تحصیل کودکان بستری در بیمارستان ها درصورت توافق با وزارت بهداشت

۲۴ تیر, ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴

آموزش و تحصیل کودکان بستری در بیمارستان ها درصورت توافق با وزارت بهداشت

اقتصادتهران: وزیر آموزش و پرورش در سفر به مشهد از کودکان دارای بیماری‌های خاص بستری در بیمارستان دکتر شیخ بستری که همزمان ادامه تحصیل می‌دهند، عیادت کرد.

فخرالدین دانش آشتیانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فراهم کردن امکان آموزش کودکانی که دچار بیماری‌های خاص بوده و در بیمارستان بستری هستند طرح بسیار خوبی بین آموزش و پرورش و وزارت بهداشت است که در بیمارستان دکتر شیخ مشهد انجام می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم این طرح بتواند در سطح کشور گسترش پیدا کرده و اجرایی شود، در این راستا به دنبال امضای توافق‌نامه با وزارت بهداشت هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تحصیل کودکان دارای بیماری‌های خاص از نظر روحی برای آنان بسیار تاثیرگذار است، گفت: تحقیقات نشان داده که این موضوع در روند بهبودی کودکان تاثیر قابل ملاحظه‌ای داشته است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها