true
اقتصادتهران: مدیر شتابدهنده فینووا از آغاز به کار این شتابدهنده در مرکز نوآوری دانشگاه علامه طباطبایی خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادتهران، آرین افشار در نشستی که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد با بیان این که فینووا از سال ۹۴ بهعنوان بازوری نوآوری باز شرکت ارتباط فردا آغاز به کار کرده است، گفت: طی حضور این شتابدهنده در دانشگاه امیرکبیر، تا ۵۰ استارتاپ در آن حضور داشتند که میتوان از تپسی، کاموا و ایوند که رشد خوبی داشتند نام برد.
وی در خصوص برنامهریزی و علت راهاندازی شتابدهنده فینووا گفت: در مدتی که ما در فضای کار اشتراکی فینووا با بیش از ۴۰ شتابدهنده کار میکردیم، نیاز آموزش برای استارتاپها را درک کردیم و سعی کردیم بر روی مربیگری متمرکز شویم و روی دو تیمی که وارد چرخه اول شتابدهی شدند در حال اجرای این کار هستیم.
به گفته افشار ما در دو سطح سرمایهگذاری ورود خواهیم کرد و سرمایه اختصاص یافته به دوره شتابدهی تا سقف ۵۰ میلیون با دریافت حداکثر ۱۵ درصد سهام است.
وی گفت: تیمهایی میتوانند وارد چرخه شتابدهی شوند که یک محصول اولیه از ایده خود داشته باشند. پذیرش ما تا ۱۰ اردیبهشت است و حداکثر تا یک هفته پس از این زمان، درخواستها را بررسی میکنیم و در نهایت از تیمهای منتخب برای مصاحبه حضوری دعوت میکنیم تا تیمهای راه یافته به مرحله پیش شتابدهی مشخص شوند.
به گفته افشار تمرکز دوره پیش شتابدهی بر روی آموزش تیمها است. حوزه پذیرش ما در تمامی بخشهای حوزه فینتک و حوزههای دیگر مانند آموزش، باشگاه مشتریان، تبلیغات و… نیز است.
فینووا که یکی از بازیگران اصلی اکوسیستم کارآفرینی محسوب میشود توانسته وجهه خوبی از خود جهت تعامل با استارتاپها بسازد.
بر پایه این گزارش، بدیعی یکی دیگر از مسوولان این شتابدهنده گفت: فینووا بر اساس برنامهریزی خود پس از تجهیز شتابدهنده در مرکز نوآوری علامه طباطبایی، از شروع سال جدید آماده بهرهبرداری شده و با فراخوان و بررسی درخواستها آغاز به کار کرده است.
وی یادآور شد: تمرکز فینووا روی حوزه فینتک است زیرا ما فینتک را باز میبینیم و معتقدیم صنایع مالی به اغلب استارتاپها میتوانند کمک کنند.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست به سایت http://launch.finnova.ir مراجعه نمایند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=118667
false
true