پنجشنبه, ۱۱ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آغاز به کار ایستگاه‌های فعالیت بدنی بانوان منطقه ۴

۲۱ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴

آغاز به کار ایستگاه‌های فعالیت بدنی بانوان منطقه ۴

اقتصادتهراان: مدیر تربیت بدنی بانوان شهرداری منطقه ۴ از آغاز به کار فعالیت ایستگاه های ورزش صبحگاهی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹۰ ایستگاه ورزشی برای بانوان منطقه ۴ فعال است.

به گزارش روابط عمومی منطقه ۴ شهرداری تهران، عصمت همتی مدیر ورزش بانوان منطقه با بیان این مطلب گفت: با پایان تعطیلات نوروزی ایستگاه های فعالیت بدنی بانوان منطقه ۴ کار خود را آغاز کرد.

همتی در ادامه تشریح کرد: طی مراسمی با نواختن زنگ تحرک در کلیه بوستان‌ها و امکان ورزشی سطح منطقه آغاز فعالیت این ایستگاه‌ها به شهروندان اعلام گردید.

مدیر ورزش بانوان منطقه ۴ گفت: منطقه ۴ با ۹۰ ایستگاه فعالیت بدنی در بخش بانوان بیشترین تعداد ایستگاه های فعال در مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران را داراست و روزانه قریب به ۵۰۰۰ نفر از بانوان ورزشکار سطح منطقه از این ایستگاه ها بهره مند می گردند.

وی در ادامه افزود: ایستگاه های فعالیت بدنی در بوستان‌ها، سرای محلات و مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه بین ساعت ۷ تا ۸ صبح فعال است که با توجه به استقبال گسترده بانوان ورزشکار این منطقه در نظر داریم در سال جاری این ایستگاه ها را در ساعات بعدازظهر در قالب ایستگاه عصرگاهی گسترش دهیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها