یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آغاز اجرای مرحله دوم طرح حاتم بانک انصار

۱ دی, ۱۳۹۶ - ۰۴:۴۱

آغاز اجرای مرحله دوم طرح حاتم بانک انصار

اقتصادتهران: بانک‌انصار در راستای ‌فرمایش مقام‌ معظم‌ رهبری مدظله‌العالی در حمایت ازتولید ملی و سرمایه‌های ایرانی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، به زوج‌های جوان و عموم مردم برای تهیه جهیزیه و وسایل زندگی در قالب عقد مرابحه، تسهیلات می‌دهد.

بنابر اعلام بانک انصار، این بانک به منظور اجرای این طرح، در قالب طرحی به نام حاتم (حمایت از تولید ملی)، اقدام به انعقاد قرارداد با شرکت‌های تولید لوازم خانگی داخلی با اعتباری به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال کرد تا به اقشار کم‌درآمد مساعدت و فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را ترویج دهد.

متقاضیان مشمول این طرح می‌توانند ضمن مراجعه به سایت بانک انصار و ثبت‌نام، به صورت مستقیم و از طریق پایانه‌های فروشگاهی شرکت‌های تولیدکننده لوازم‌خانگی داخلی اقدام به خرید کالا کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از شرایط بهره‌مندی، نحوه ثبت‌نام، چگونگی دریافت کالا، نحوه بازپرداخت اقساط و اطلاعات دیگر مورد نیاز به سایت اینترنتی این بانک مراجعه کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها