دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

قنادی‌ها و رستوران‌ها تا ۱۵ فروردین تحت بازرسی هستند

۲۹ اسفند, ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳

قنادی‌ها و رستوران‌ها تا ۱۵ فروردین تحت بازرسی هستند

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران گفت: قنادی‌ها، آجیل‌فروشی‌ها و رستوران‌های استان، در راستای طرح عیدانه، جهت نظارت بر خدمات ارائه‌شده به شهروندان، از نیمه اسفندماه، به مدت یک ماه در حال بازرسی‌اند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از اداره‌کل استاندارد استان تهران، «محمدحسین طاهری» روز دوشنبه در خصوص ارزیابی خدمات رستوران‌ها اظهار کرد: در این بازرسی‌ها نحوه پذیرایی در سالن رستوران، الزامات و شرایط عمومی بهداشتی محل طبخ، سالن پذیرایی، وضعیت بهداشتی تاسیسات و تجهیزات بررسی و ارزیابی می‌شود.

وی افزود: در این بازرسی‌ها نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد ایران و اتحادیه رستوران‌داران، بازرسان اداره‌کل را همراهی می‌کنند.

طاهری همچنین در خصوص شاخص‌های ارزیابی قنادی‌ها و آجیل‌فروشی‌ها توضیح داد: بازرسان استاندارد با مراجعه به این مراکز، وضعیت بهداشتی کارکنان فعال در بخش‌های مختلف، بهداشت فضاهای مختلف نظیر انبارها، یخچال‌ها و محل عرضه خشکبار و شیرینی‌جات را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها