true

اقتصادتهران: استاندار سمنان با بیان اینکه ۳۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان تحت آبیاری نوین هستند، گفت: توسعه این روش آبیاری یکی از اولویتهای ما در استان خواهد بود.
به گزارش مهر، سید محمد رضا هاشمی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم تجلیل از برترینهای بخش کشاورزی استان سمنان به میزبانی سالن اجتماعات جهاد کشاورزی سمنان با بیان اینکه ۱۹۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان سمنان وجود دارد، تاکید کرد: ۳۴ هزار هکتار از این اراضی در حال حاضر به سیستمهای آبیاری نوین مجهز شدند.
وی با بیان اینکه تلاش داریم تا این روش آبیاری را تا ۳۰ درصد کل اراضی استان ارتقا بدهیم، گفت: در سفر حجتالاسلام رئیسی ۷۳۶ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان سمنان اختصاص یافت که بیش از ۳۰ درصد تاکنون تخصیص داشته است.
حمایت از صندوق توسعه کشاورزی
استاندار سمنان با بیان اینکه این اعتبارات در حوزههای احیای قنوات، آبیاری نوین، خطوط انتقال آب و سایر موارد هزینه شده است، ابراز کرد: در بحث پرداخت تسهیلات دامدار کارت ویژه طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانهها، تاکنون بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ مورد تسهیلات به مبلغ ۱۶۴ میلیارد تومان توسط بانک عامل به متقاضیان پرداخت شده است.
هاشمی با بیان اینکه حمایت از صندوق توسعه بخش کشاورزی استان در دستور کار قرار خواهد گرفت، بیان کرد: در بحث احیای قنوات اتفاقات و اقدامات بسیار خوبی در سطح استان در حال انجام است که امیدواریم بتواند باعث کاهش دغدغه مردم عزیز ما در روستاها باشد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=241558
false
true