true
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به افزایش قیمت برخی کالاها براثر تحریمها، قرار شد سبد کالا به مردم اهدا شود و این امر به 14 تا 15 میلیون نفر تعلق می گیرد.
به گزارش ایسنا در منطقه کویر، حسن یونس سینکی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی در ذخیره کالاهای ابلاغی نداریم و ذخیره کالاهای مختلف زمان بندی خاص خود را دارد.
او با اشاره به تاکید رییس جمهور مبنی بر عدم افزایش قیمت کالاهای اساسی تا پایان سال گفت: با توجه به افزایش قیمت برخی کالاها براثر تحریمها، قرار شد سبد کالا به مردم اهدا شود و این امر به 14 تا 15 میلیون نفر تعلق می گیرد.
وی تصریح کرد: کارکنان دولت، مستمری بگیران دولت و تامین اجتماعی، نیروهای مسلح، جامعه کارگری، جامعه تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد، خبرنگاران و دانشجویان متاهل جامعه هدف اهدای سبد کالا هستند.
سینکی بیان کرد: این سبد کالا شامل اقلامی از جمله برنج، روغن، مرغ، تخم مرغ و پنیر است که در دو مقطع زمانی یکی در دهه فجر و دیگری در پایان سال اهدا می شود.
وی افزود: نحوه تحویل این سبد به خانوارها از طریق نظام الکترونیکی طرح هدفمندی یارانه هاست.
وی بیان کرد: نبود رفتار حرفه ای در جمعیت صنفی و عدم نسبت بین این واحدها و جمعیت کل مشکلاتی را به وجود آورده که در این راستا تقویت تشکل های صنفی در مسوولیت پذیر کردن و پاسخ گو کردن آنها را مورد توجه قرار داده ایم.
سینکی ادامه داد: توسعه و تقویت شرکت های پخش، سازماندهی جدید به نظام صنفی کشور و نقش فروشگاه های زنجیره ای در نظام توزیع از جمله راهکارهای در نظر گرفته شده در این زمینه است.
وی افزود: فروشگاه های زنجیره ای تکیه گاهی برای تولیدکنندگان هستند که این نقش در بهسازی نظام توزیع خوب نمود پیدا نکرده و در حال حاضر هشت درصد از کار توزیع را این فروشگاه ها انجام می دهند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: حجم بالای نقدینگی زایش رفتارهای ناسالم را موجب می شود که دلالی، این پدیده نامیمون نتیجه این امر است و باید با راهکار و سازماندهی خاص این امر اصلاح شود.
به گفته او در حال حاضر سه میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد و بخش قابل توجهی از این عدد یعنی 700 هزار واحد صنفی فاقد پروانه هستند.
وی اظهار کرد: در شرایط امروز کشور و با توجه به تحریم ها باید جامعه اقتصادی را مدیریت کنیم و البته تحریم ها خواسته یا ناخواسته چالش هایی را در تصمیم سازی ایجاد می کند. در واقع باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که هیچ وقفه و خللی در عرضه و تامین کالای مورد نیاز مردم به وجود نیاید.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=6219
false
true