چهارشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۸  کیلومتر پیاده روسازی در ناحیه یک شمال تهران  اجرا شد

۱۰ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰

۸  کیلومتر پیاده روسازی در ناحیه یک شمال تهران  اجرا شد

اقتصادتهران: به منظور ساماندهی تردد عابرین پیاده ، طی سه سال گذشته بیش از ۸ کیلومتر پیاده روسازی در معابر محلات حصار بوعلی و فرمانیه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مهدی صباغ زاده شهردار ناحیه یک این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت : محله حصار بوعلی و فرمانیه در محدوده ناحیه یک شهرداری منطقه یک قرار دارند که از نواحی مرکزی شمال تهران محسوب می شوند و بالغ بر ۳ میلیون متر مربع مساحت دارند.

وی گفت: در راستای خدمات رسانی شهری به این محلات طی سه سال گذشته علاوه بر پیاده روسازی محورهای شهید لواسانی، بزرگراه شهید صدر، کامرانیه، نارنجستان‌ها و خیابان‌های ثروتی، شهید متقیان، شهید عسگریان و… بیش از ۱۵ هزار متر مربع عملیات روکش آسفالت، ۳ هزار و ۱۹۰ متر طول کانیو و… بوده است.

صباغ زاده گفت: در بخش توسعه مراکز ورزشی در این دو محله نیز شاهد احداث زمین بسکتبال، فوتبال و سرای محله در حصاربوعلی و تجهیز مجموعه ورزشی کوهستان سوم، احداث سرای محله فرمانیه و… بوده ایم.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر نیز احداث بازار میوه و تره بار در کوهستان هفتم و راه اندازی پایانه دستواره و ساماندهی مجموعه ورزشی صابرین شاهد در حال انجام است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها