×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
فروردین ۱۷, ۱۴۰۴, ۲:۲۰ ب٫ظ
true
true
۸۸۰ نقطه حادثه‌خیز محورهای مواصلاتی اصلاح شد

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اصلاح ۸۸۰ نقطه حادثه‌خیز محورهای مواصلاتی در یک سال اخیر خبر داد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رضا اکبری رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای روز دوشنبه در گفت‌وگویی افزود: در فاصله یک ساله از نوروز سال گذشته تا امسال، ۸۸۰ نقطه حادثه‌خیز در سطح جاده‌های کشور شامل ۳۳۶ نقطه پر تصادف مصوب و ۵۴۴ نقطه مستعد حادثه اصلاح شده و عملکرد مناسبی در این زمینه در مقایسه با سال‌های گذشته رقم خورده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات ایمنی انجام شده در سطح شبکه راه‌های کشور در یک سال اخیر: خاطر نشان کرد: اجرای ۸۵۰ کیلومتر حفاظ ایمنی، ۱۸ هزار کیلومتر روکش آسفالت، تأمین روشنایی نزدیک به یک‌هزار تقاطع خاموش و اجرای روشنایی طولی در ۱۸۰ کیلومتر از راه‌های کشور از جمله این اقدامات است.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches