اقتصادتهران: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای تسهیلات مشاغل خانگی در لرستان در نظر گرفته شده که تاکنون فقط ۷۰ میلیارد ریال آن به متقاضیان پرداخت شده است.
به گزارش ایرنا گودرز امیری روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات صنایع شهرستان الیگودرز در سالن جلسات فرمانداری افزود: بیشترین طرح های مشاغل خانگی در زمینه های قالی بافی، خیاطی، گلیم باقی و مشاغل مرتبط با بسته بندی محصولات کشاورزی بوده است.
وی با تاکید بر لزوم تلاش دستگاه های اجرایی برای رسیدن مابقی اعتبار مشاغل خانگی به تولیدکنندگان اظهار داشت: اعتبار تسهیلات اشتغال امسال لرستان یکهزار و ۳۶۰ میلیارد ریال است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان با تشریح طرح روستاهای بدون بیکار گفت: این تسهیلات به صورت گروهی و انفرادی پرداخت می شوند.
وی افزود: طرح های کلانی در سطح استان لرستان وجود دارد که مسئولان مربوطه باید به صورت هدفمند این طرح ها را دنبال کنند.
امیری با اشاره به احتمال تحریم های بیشتر علیه ایران گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که در صورت بحران مشکل اساسی نداشته باشیم ضمن اینکه مسئولان کشوری نیز باید در سطح کلان رفع مشکلات را پیگیری کنند.