سه شنبه, ۹ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۶۸ هزار اثر از شمال تهران داوری محله‌ای شد

۱۰ بهمن, ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

۶۸ هزار اثر از شمال تهران داوری محله‌ای شد

اقتصادتهران: در اولین دوره داوری چهارمین جشنوراه مشکات در شمال تهران، ۶۸ هزار و ۴۶۴ اثر از محلات  ۲۷  گانه منطقه یک مورد داوری قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: در مرحله آمایش و انتخاب آثار محلات۲۷ گانه،۱۷ هزار و ۶۷۲ اثر فیزیکی شامل نقاشی، انشاء، جمله سازی بر اساس تصویر، داستان کوتاه و شعر و ۵۰ هزار و ۷۹۲ اثر الکترونیکی شامل عکاسی حرفه‌ای، عکاسی نوجوان، کاریکاتور، تصویر برداری و انیمیشن و.. توسط داوران مورد آمایش و انتخاب قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: آثار مرتبط با موضوعات سازمان‌های تخصصی به مرحله ی داوری منطقه‌ای راه یافتند و بقیه آثار غیر مرتبط حذف شدند.

کارگران تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی موقعیت های آموزشی به شهروندان با بهره‌گیری از فرصت‌های آموزشی در دسترس سازمان‌های مدیریت شهری، شناسایی، برنامه ریزی و سازماندهی تسهیلگران آموزشی در محلات، مشارکت محور نمودن آموزشهای شهروندی با تشکیل و تقویت کانون‌های علمی و آموزشی در سرای محلات و… است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها