true
اقتصادتهران: رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: ۶۵ هزار طرح نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که حتی تا ۱۶ سال آینده نیز نمی توان آنها را به سرانجام رساند.
به گزارش ایرنا، داود محمدی روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان قزوین افزود: طرح های نیمه تمام از مشکلات جدی کشور است که برای تکمیل آنها باید از ظرفیت بخش های خصوصی و عمومی استفاده به عمل آورده شود.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مدیران دستگاهها برای جلوگیری از هر مشکلی باید اجرای طرحهای بزرگ خود را در چهارچوب قوانین قرار دهند، یادآور شد: البته به دستگاه های نظارتی نیز توصیه می شود تا در راستای انجام پروژه های ملی استان قزوین که بیش از انگشتان یک دست هم نیستند، همکاری های لازم را داشته باشند.
به گفته محمدی، امروز شرایط بسیار سختی بر کشور حاکم است و نباید در اجرای برخی طرح ها که مشکلات مردم را کاهش می دهند، مانع تراشی صورت بپذیرد.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مجلس نیز تسهیلات متعددی را قائل شده تا دستگاه ها طرح های نیمه تمام خود را سریع تر اجرا کرده زیرا به درازا کشیدن آنها، بار مالی زیادی را بر دوش دولت و ملت تحمیل می کند.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه مدیران دستگاه ها واگذاری طرح های نیمه تمام خود را با وجود تبصره های قانونی به طور جدی دنبال کنند، گفت: پروژه هایی مانند انتقال آب از سد طالقان به قزوین با هفت هزار میلیارد ریال اعتبار در این استان وجود دارد که باید با هماهنگی های بین دستگاهی شاهد بهره برداری از آن در آینده نزدیک باشیم.
وی اظهار داشت: احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین و بیمارستان الوند نیز از جمله کارهای بزرگی هستند که می توان با بهره برداری از آنها، کمبودهای موجود را برطرف کرد.
محمدی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست برای اجرای پروژه های احداث راه در منطقه رودبار الموت شرقی و غربی که نقش پدافند غیرعامل را نیز ایفا کرده و در کاهش مصرف سوخت نیز موثر هستند، همکاری لازم را به عمل آورد.
وی با اشاره به اتحاد قوای سه گانه جهت رفع مشکلات کشور در شرایط حاد کنونی، گفت: دولت و ملت ایران از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون توانسته با اتحاد و همدلی از تمامی تحریم ها و مشکلات به وجود آمده عبور کرده و امروز نیز با یکپارچکی می تواند از پس همه ناهمواری های ایجاد شده به سلامت بگذرد.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس افزود: برای ایجاد اشتغال و تحرک اقتصادی از ابتدای انقلاب تاکنون استراتژی مدون و قابل قبولی نداشته ایم و آمارهای جهانی نیز بیانگر عملکرد ضعیف ما در این حوزه ها است.
محمدی اضافه کرد: دستگاه های اجرایی و نظارتی باید تلاش کنند تا جرات و ریسک پذیری مدیران دستگاه ها برای اجرای طرح های کلان افزایش یافته نه اینکه با برخی اقدامات شهامت آنان را از بین ببریم.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی افزود: خوشبختانه بیشتر مدیران دستگاه های اجرایی کشور سالم و پاک هستند و تنها باید جرات و جسارت حل مسائل را داشته باشند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=127735
false
true