اقتصادتهران: سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور از تخصیص ۶۵ میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت به این بخش خبرداد و گفت: طبق آخرین گزارشها، با توجه به تداوم ریزشهای ملخ صحرایی، عملیات مبارزه با این آفت در سطح ۱۷۰ هزارو ۵۶۸ هکتار هفت استان کشور انجام شد.
به گزارش اقتصادتهران، محمد رضا میر روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا درباره هجوم مجدد ملخ صحرایی از کشورهای شبه جزیره عربستان و شاخ آفریقا از ۳۰ بهمن ماه جاری به استانهای جنوبی کشور افزود: با توجه به هشدارهای فائو امسال مبارزه با این آفت در سطح یک میلیون هکتار پیشبینی شده است که حداقل ۸۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه دولت تاکنون در مجموع ۶۵ میلیارد تومان اعتبار به عملیات مبارزه با ملخ صحرایی اختصاص داده است، اظهارداشت: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون ۲۰ میلیارد تومان آن از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به این بخش تعلق گرفته و ۲۵ میلیارد تومان دیگر در حال وصول است.
وی اضافه کرد: همچنین اکنون دولت ۲۰ میلیارد تومان دیگر به این بخش اختصاص داده است.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور درباره تخصیص ۵۰۰ هزار دلاری سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای بودجه تکمیلی جهت تقویت همکاری های فنی خود با ایران در زمینه کنترل و مقابله با هجوم ملخ های صحرایی گفت: این کمک فنی فائو برای تامین تجهیزات و ادوات و همچنین برگزاری دوره های آموزشی است.
وی افزود: در پایان سال ۹۸ تفاهم نامه ای با فائو برای تخصیص این مبلغ به امضا رسید اما تاکنون مبلغی از این مسیر به این بخش تخصیص نیافته و موضوع در دست پیگیری است.
میر اظهار داشت: اکنون عملیات مبارزه شیمیایی با این آفت در هفت استان جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، جنوب کرمان، خوزستان و خراسان جنوبی در اجراست.
دیدگاه ها بسته هستند.