شنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۵  مرکز مخابراتی توسعه می‌یابد

۱۷ دی, ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۶

۵  مرکز مخابراتی توسعه می‌یابد

اقتصادتهران: عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات شهید محلاتی، شهدای وردآورد، شهید زارعی، شهید برادری صالح آباد و قدس از تاریخ  ۱۸ دیماه آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز شهید محلاتی با پیش شماره های ۲۲۴۴ الی ۲۲۴۹ ، ۲۲۱۹ ، ۲۶۴۳ و ۲۶۴۵ در محدوده شهرک قائم بالاتر از خیابان گلستان به مدت ۴۸ ساعت و در مرکز مخابرات شهدای وردآورد با پیش شماره های ۴۴۹۸ و ۴۴۹۹ در محدوده کیلومتر ۱۶ جاده مخصوص کرج ، جاده قدیم فتح، شیرین و نخل، در مرکز مخابرات شهید زارعی با پیش شماره های ۴۴۱۰ الی ۴۴۱۷ ، ۴۴۹۵ ، ۴۴۹۷ و ۴۴۹۸ در محدوده خیابان های آیت ا… کاشانی، بلوار شقایق، ستاری و بلوار فردوس و در مرکز مخابرات شهید برادری صالح آباد با پیش شماره های ۵۶۶۲ و ۵۶۶۳ در محدوده صالح آباد به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.

براساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات قدس از ساعت ۲۴ به مدت ۵ ساعت دچار اختلال می‌شود.

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها