شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۵۱۳ فارغ التحصیل ایلامی در طرح کارورزی مشغول بکار شدند

۱۹ دی, ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱

۵۱۳ فارغ التحصیل ایلامی در طرح کارورزی مشغول بکار شدند

اقتصادتهران: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام از مشغول بکار شدن ۵۱۳ نفر از فارغ التحصیلان بیکار استان در طرح کارورزی خبر داد.

شکرالله شیرخانی اظهار کرد: سهم استان ایلام در طرح کارورزی سه هزار و ۷۰۰ نفر است که تاکنون در سامانه کارورزی ۱۳ هزار و ۳۶۰ نفر ثبت نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام گرفته ۶ هزار و ۵۹۴ نفر از این تعداد واجد شرایط بودند و همچنین ۳۱۸ واحد پذیرنده نیز در سامانه برای جذب این افراد اعلام آمادگی کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام افزود: بر اساس پیگیری‌ها ۱۰۸ مجوز صادر شده که تاکنون ۵۱۸ نفر از این افراد موفق به انعقاد قرارداد شده اند که ۴۰۱ نفر آنها مربوط به جهاد کشاورزی استان است.

وی در خصوص طرح کارورزی گفت: این طرح به منظور انتقال مهارت، تجربه و دانش بین بنگاه‌ها و دانش آموختگان و فراهم کردن زمینه جذب و به کارگیری فارغ التحصیلان در واحدهای صنعتی، خدماتی و کشاورزی و همچنین ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان دانشگاهی از فارغ التحصیلان توسط دولت به مرحله اجرا در آمده است.

شیرخانی گفت: طرح کارورزی از برنامه‌های جدید دولت به منظور ایجاد اشتغال است که سهمیه‌ای نیز در این خصوص به استان ایلام اختصاص یافته که امیدواریم با همراهی مجریان واحدهای تولیدی و بنگاه‌های بزرگ و کوچک استان در بخش‌های مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی بتوانیم به اهداف آن دست یابیم.

وی ادامه داد: در این طرح افراد به مدت ۲ سال در یک واحد مشغول فعالیت می‌شوند که بر اساس قرار داد تا ۲ سال یک سوم حقوق و بیمه آنها توسط دولت پرداخت می شود و هیچ احقاق حقی از نظر اشتغال برای واحد پذیرنده ایجاد نمی‌کنند.

به گزارش ایرنا، نرخ بیکاری در استان ایلام بر اساس آمار ۱۳٫۶ درصد است که از مجموع ۲۴ هزار و ۶۹۲ نفر بیکار موجود بیش از ۱۴ هزار نفر آنها دانش آموخته دانشگاهی هستند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها