true
اقتصادتهران: سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارستان های پلاسکویی کم نداریم. ۴۵ درصد بیمارستان های کشور و ۷۵ درصد بیمارستان های دولتی تهران فرسوده هستند و برای جبران این وضعیت، حدود ۴۰ هزار تخت بیمارستانی در حال است.
به گزارش ایرنا، ایرج حریرچی روز دوشنبه در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران در وزارت بهداشت افزود: بعد از زلزله کرمانشاه که در آن حاثه تعدادی از بیمارستان ها تخریب شدند، ایمنی بیمارستان ها در وزارت بهداشت مورد بحث قرار گرفت و طرح جامع بهسازی بیمارستان های کشور تهیه شده است.
وی گفت: بر اساس بررسی که در سال ۸۶ در وزارت بهداشت انجام شده بود، ۷۳ درصد تختهای بیمارستانی کشور فرسوده و فاقد ارزش بهسازی لرزه ای بودند، با اقداماتی که در دولت یازدهم انجام شد از جمله ساخت ۲۴ هزار تخت بیمارستانی جدید، این میزان به حدود ۴۵ درصد کاهش یافت و امیدواریم با ادامه نوسازی بیمارستان های کشور و ایجاد بیمارستان های جدید تا سال ۹۹، میزان بیمارستان های فرسوده کشور به ۳۰ درصد کاهش یابد.
حریرچی افزود: در طول دولت یازدهم هر سال ۶ هزار تخت بیمارستانی ساخته شد در حالی که در دولت های قبل هر سال حداکثر ۱۷۰۰ تخت بیمارستانی ساخته می شد، اکنون نیز ۳۹ هزار و ۷۶۰ تخت بیمارستانی در حال ساخت داریم که اعتبار قابل توجهی می خواهند.
وی گفت: در تهران حدود ۷۵ درصد تخت های بیمارستانی فرسوده هستند، ۲۵ هزار و ۳۹۲ تخت بیمارستانی در تهران وجود داردکه ۱۱ هزار و ۱۷ تخت آن دولتی و ۱۴ هزار و ۳۷۵ تخت آن خصوصی یا وابسته به نهادهای دیگر هستند و در این بین بیمارستان های با قدمت چند ۱۰ ساله و پلاسکویی در تهران کم نداریم.
قائم مقام وزیر بهداشت افزود: طرح جامع بهسازی بیمارستان های تهران با همکاری شهرداری و شورای شهر تهیه شد، در این طرح قرار است در هشت پروژه حدود ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید در تهران ایجاد شود. این بیمارستان ها طوری طراحی می شوند که تعداد تخت های آنها تا دو برابر یعنی ۳۰ هزار تخت قابل افزایش است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=104290
false
true