true
اقتصادتهران: مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به فعالیت ۱۷ مرکز پرتو برای ساماندهی کودکان کار و خیابان در شهر تهران گفت: تاکنون ۳هزار کودک کار و خیابان، شناسایی و تحت پوشش مراکز پرتو در مناطق مختلف پایتخت قرار گرفتهاند.
رضا قدیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برنامههای تابستانی اوقات فراغت مراکز پرتو اظهار کرد: اجرای ویژه برنامههایی با هدف غنی سازی اوقات فراغت کودکان کار از طریق این مراکز در سطح مناطق مختلف پایتخت برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: این کودکان در فصل تابستان، آموزش تحصیلی ندارند و برای اوقات فراغت آنان، اردوهای تفریحی، برنامهها و جشنهایی با توجه به مناسبتهای مختلف برگزار می شود.
وی افزود: امسال نمایشگاه «شهر کوچولوها» با هدف پرورش روحیه انجام کار گروهی، آشنایی کودکان کار با فرهنگهای بومی و سنتی شهرهای مختلف و مشاغل گوناگون به صورت پایلوت با همکاری موسسه فرهنگی سیمرغ اندیشه نگار، دوم و سوم مردادماه برای ۱۰۰ کودک کار در منطقه ۲۰ تهران برگزار شد.
قدیمی گفت: نمایشگاه شهر کوچولوها در مرحله اول برای آشنایی کودکان کار با شهرهای شمالی کشور از طریق شبیه سازی برپا شد و کودکان در این نمایشگاه ضمن بازدید و حضور در غرفه های گوناگون با فرایند تولید و فروش محصولات بومی نیز آشنا شدند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از ماموریتهای این سازمان، ساماندهی کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب با اولویت کودکان کار و خیابان است، اظهار کرد: در این راستا ۱۷ مرکز پرتو در مناطق ۲، چهار، پنج، هفت، ۱۲، ۱۵، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ شهر تهران راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه مراکز پرتو، مراکز آموزشی ویژه کودکان بازمانده از تحصیل و در معرض آسیب است گفت: کودکان ۷ تا ۱۵ سال، تحت پوشش این مراکز هستند که در طول سال در این مراکز علاوه بر آموزش های تحصیلی، مهارت های زندگی، زبان انگلیسی، کامپیوتر، خدمات مشاوره، مددکاری، خدمات روان شناختی و خدمات و آموزش هایی برای توانمندسازی والدین این کودکان ارائه میشود.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران گفت: کلاسهای آموزشی تحصیلی کودکان تحت پوشش مراکز پرتو مطابق با سیستم آموزش و پرورش و سایر مدارس از اول مهرماه آغاز و تا خردادماه ادامه دارد و مدارک تحصیلی ارائه شده نیز مورد تایید آموزش و پرورش است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=87915
false
true