اقتصادتهران: فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: در سه ماموریت جداگانه، سه محموله کالای قاچاق در استان بوشهر کشف شد.
به گزارش مهر، سردار حیدر سوسنی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستایم قابله با قاچاق کالا اقدامات خوبی در استان بوشهر صورت گرفته و شاهد کشفیات زیادی هستیم.
وی اضافه کرد: مبارزه با قاچاق کالا همواره یکی از اولویتهای اصلی پلیس بوده و با برنامهریزی و طرح ریزی عملیاتی، در طول شبانه روز محورهای مواصلاتی به منظور برخورد و پیشگیری با قاچاق کالا مورد پایش و کنترل قرار میگیرد.
سردار سوسنی تصریح کرد: پدیده قاچاق علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور زمینه ساز جرایم دیگری نیز در سطح جامعه میشود که بر همین اساس تشدید اقدامات مقابلهای در این حوزه همواره یکی از اولویتهای مهم پلیس به شمار میرود.
توقیف محموله پارچه در دشتستان
فرمانده انتظامی استان بوشهر بیان کرد: طی روزهای اخیر چند محموله بزرگ کالای قاچاق در شهرستانهای مختلف استان بوشهر کشف و توقیف شده و افرادی نیز در این زمینه دستگیر شدهاند.
وی افزود: در همین راستا مأموران پلیس آگاهی دشتستان پس از اطلاع از بارگیری کالای قاچاق توسط یک دستگاه کامیون مجهز به کانتینر یخچالی، با هماهنگی مقام قضائی از وسیله نقلیه مذکور که در محوطه گاراژی در شهر برازجان پارک بوده بازرسی کردند.
سوسنی ادامه داد: در بررسی انجام شده از وسیله نقلیه توقیفی ۴۴ طاقه پارچه فاقد مدارک مثبته گمرکی کشف شد.
دیدگاه ها بسته هستند.