true

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۳ در راستای توانمندسازی حقوقی مددجویان تحت پوشش این استان ۱۴ میز خدمت تشکیل و ۳۶۰ مددجو خدمات مشاورهای و حقوقی دریافت کردند که ۳۰۹ مورد از این پروندهها به نتیجه رسید.
به گزارش اقتصادتهران، سیدابوالفضل پرپنچی در گفت و گو با ایرنا افزود: پروندههای حقوقی مربوط به سهم الارث، دعوی موجر و مستأجر و مطالبه وجه بیشترین موضوعات مرتبط با خدمات حقوقی و قضایی مددجویان است که تحت حمایت این نهاد قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد در کنار خدمات حمایتی و توانمندسازی، یکی از خدماتی که به مددجویان ارائه میدهد، معاضدت حقوقی به خانوادههای تحت حمایت است، تاکید کرد: یکی از راههای توانمندسازی به عنوان برنامه اصلی کمیته امداد، توانمندسازی حقوقی است که با احقاق حقوقی که از آنان تضییع شده است، به توانمندی رسیده و از چرخه حمایت خارج می شوند.
پرپنچی افزود: آموزش امور حقوقی از جمله موضوعات حقوق خانواده، بحثهای قراردادی و سایر موارد دیگر در دستور کار این نهاد است تا مددجویان از سطحی از دانش حقوقی برخوردار باشند و کسی از ضعف اطلاعات حقوقی آنها سوءاستفاده نکند.
وی گفت: به منظور مشاوره و پیگیری پروندههای حقوقی مددجویان تحت حمایت نیز میز خدمت حقوقی را ایجاد کردهایم که این میز با حضور وکلای مجرب شهرستانها و مناطق شهر تهران در راستای معاضدت حقوقی مددجویان در ادارات کمیته امداد استان تهران تشکیل میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران تصریح کرد: در میز خدمت، مشاوران مرکز وکلای قوه قضاییه و دادگستری در یک روز مشخص از هفته در محل ادارات اجرایی حاضر میشوند و براساس اعلام قبلی به مددجویان، آنها در محل حاضر شده و چنانچه حقی از آنها تضیع شده باشد به این وکلا اعلام کرده و پس از آن وکلا برای اقامه دعوای حقوقی و یا دفاع از آنها در محاکم قضایی اقدام میکنند.
وی ادامه داد: مددجویان متقاضی خدمات مشاوره حقوقی و همچنین نیازمندان دارای دهک یک تا پنج نیز با ثبت درخواست در سامانه سُها (سامانه هوشمند امداد کمیته امداد امام خمینی ( ره )) به میز خدمت ارجاع و توسط وکلای نیکوکار خدمت رسانی به آنان انجام می شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=300238
false
true