true

اقتصادتهران: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اختصاص ۲ میلیارد تومان یارانه برای خرید محصولات قرآنی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن خبر داد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی روز دوشنبه در نشست خبری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: این اعتبار از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت بن و طبق مقررات مربوطه توزیع خواهد شد که با توجه به این میزان خرید از نمایشگاه می توان گفت سقف خرید امسال تا پنج میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
وی از آغاز به کار نمایشگاه امسال در هشتم خرداد مصادف با سوم ماه مبارک رمضان در مصلای امام خمینی(ره) خبر داد و افزود: قرار بود بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در هفتم خرداد افتتاح شود که به دلیل همزمانی با نشست دولت دوازدهم این مراسم به هشتم خرداد موکول شد.
معاون وزیر ارشاد شبهای قدر را انتهای دوره فعالیتهای نمایشگاه قرآن دانست و گفت: برپایی نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۷ تا نیمه شب خواهد بود و سفرههای افطاری مختصر نیز برای بازدیدکننگان در نظر گرفته شده است.
بخش ویژه نمایشگاه قرآن با معرفی سه مفسر ویژه
حشمتی درباره بخش ویژه نمایشگاه امسال افزود: برترینهای حوزه ترجمه و تفسیر قرآن کریم در نمایشگاه قرآن معرفی میشوند که این برترینها به مرحوم آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، آیت الله سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی و آیت الله محمد واعظ زاده خراسانی اختصاص دارد.
به گفته وی، این بخش از نمایشگاه در فضایی بالغ بر ١٠٠ متر مربع و در دو غرفه ترجمه و تفسیر برپا می شود که با مشارکت موسسه ترجمان وحی و کارگروهی از متخصصان ترجمه و تفسیر به معرفی برترین های حوزه ترجمه و تفسیر به زبان فارسی در دوره بعد از انقلاب میپردازد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: با توجه به تقارن ۱۴ خرداد و سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران کاری با عنوان امام خمینی(ره) و قرآن در نمایشگاه امسال ارائه می شود.
رونمایی از ۲۰ انیمیشن قرآنی
حشمتی یکی از برنامههای هنری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را رونمایی از ۲۰ انیمیشن قرآنی دانست و اظهار امیدواری کرد تا فیلم مستند ایزوتسو نیز که تولید آن در حدود دو سال طول کشیده، در نمایشگاه امسال رونمایی شود.
وی از مشارکت نهادهای قرآنی برای ارائه برنامههای خود در سطح نمایشگاه سخن گفت و افزود: در نمایشگاه اجرای تئاتر نیز خواهیم داشت.
نمایشگاهی برای بازتاب فعالیتهای قرآنی کشور
حشمتی برپایی این نمایشگاه را بازتاب فعالیتهای قرآنی کشور دانست و گفت: امسال نیز چهار بازارچه داریم که شامل عفاف و حجاب، محصولات قرآنی، آثار مکتوب و نرم افزار است.
وی افزود: البته برخی فعالیتهای قرآنی همچون جلسات تفسیر را نمی توان در نمایشگاه به نمایش گذاشت ولی می توان تولید محصولات هنری و فرهنگی را در حوزههای مختلف قرآنی به نمایش گذاشت و امسال برنامههای بیشتری در حوزه هنری به ویژه هنرهای تجسمی خواهیم داشت.
حشمتی درباره شعار نمایشگاه امسال گفت: سال گذشته شعار فهم قرآن را برگزیدیم که استقبال خوبی از آن شد و امسال بخشی از فهم قرآن را ذیل شعار «قرآن، اخلاق، زندگی» آوردهایم تا با برپایی نشستهای مختلف مردم را با زوایایی از اخلاق قرآنی آشنا کنیم.
رئیس بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه هماهنگی میان دستگاهها و نهادها را برای برپایی نمایشگاه قرآن دارد و درحدود ۵۰ سازمان و وزارت خانه در این زمینه فعالیت دارند که در واقع کاری بی نظیر در سطح منطقه است.
وی ادامه داد: شاید برخی کشورهای مسلمان در برگزاری مسابقات قرآنی از ما جلوتر باشند ولی در زمینه برپایی نمایشگاه قرآنی وضعیت ما به گونهای است که کشورهای عربی با تعجب از آن یاد میکنند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=79275
false
true