اقتصادتهران: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی امسال به متقاضیان این استان پرداخت شد.
به گزارش ایرنا، محمد تقی آبایی عصر سه شنبه در هشتمین نشست منتخب کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی در اراک، افزود: این میزان تسهیلات به متقاضیان اشتغال روستایی و عشایری استان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: مجموع تعهدات استان در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری یکهزار و ۲۰ میلیارد ریال است که بیش از ۹۹۰ میلیارد ریال معادل ۹۷ درصد مجموع تعهد استان، در قالب ۳۹۷ طرح در بانک های عامل مصوب شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: ۴۷۰ میلیارد ریال معادل ۴۶ درصد از مجموع تعهدات استان نیز در قالب ۲۲۳طرح در بانک های عامل عقد قرارداد شده که به زودی پرداخت می شود.
وی اظهار داشت: در مجموع ۲۳ درصد مجموع تعهدات استان در قالب ۱۵۸ طرح اشتغالزایی به متقاضیان پرداخت شده است.
آبایی گفت: با پرداخت تمامی یکهزار و ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی استان، ۲ هزار و ۵۰۰ شغل جدید در این خطه ایجاد می شود.
وی یادآوری کرد: با پیگیری مجموعه مدیریت ارشد استان در ماه های گذشته، همکاری بانک های عامل در عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات رشد چشمگیری داشته است.
دیدگاه ها بسته هستند.