جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۲۰۴ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

۱۸ مرداد, ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۱

۲۰۴ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

اقتصادتهران: رییس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: ۲۰۴ تن گوشت قرمز طی چهار ماه نخست سال جاری در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و مصرف شده است.

فاطمه آیرم روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت، چهار هزار و ۱۳۲ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.

وی اضافه کرد: از این تعداد، سه هزار و ۵۱۴ راس را دام سبک و ۶۱۸ راس را دام سنگین تشکیل می دهد.

وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است که پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا ۴ درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی با استفاده از خودروی یخچال دار توزیع می شود.

آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها