سه شنبه, ۲۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۱۶۰ کشته و سه هزار زخمی در سفرهای نوروزی۹۶

۵ فروردین, ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۳

۱۶۰ کشته و سه هزار زخمی در سفرهای نوروزی۹۶

اقتصادتهران: رییس پلیس راه کشور گفت: متاسفانه از آغاز تعطیلات نوروزی ۱۶۰ نفر از هموطنان در جاده ای کشور کشته و سه هزار نفر نیز زخمی شدند.

سرتیپ محمد حسن حمیدی در بیرجند دلایل عمده تصادف در جاده های صاف و استان های بیابانی کشور را خستگی، خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز ذکر کرد.

به گفته وی علت حوادث رانندگی در جاده های دو طرفه سرعت و سبقت غیرمجاز است.

وی از اصفهان، فارس و خراسان رضوی به عنوان پرحادثه ترین استانهای کشور یاد کرد و گفت: ۶۰ درصد حوادث رانندگی در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ داده است. با توجه به مسیر طولانی در برخی استان ها، رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی یکی از عوامل اصلی تصادف است.

رئیس پلیس راه کشور علت تصادف در بزرگراه باغچه خراسان رضوی را رعایت نکردن فاصله طولی خودروها عنوان کرد و افزود: با وجود اطلاع رسانی از طریق شبکه های مجازی و رسانه ها در مورد شرایط متفاوت جوی در مناطق مختلف کشور، این حادثه رخ داد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها