پنجشنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۱۴ کیلوگرم تریاک در قزوین کشف شد

۵ مرداد, ۱۳۹۶ - ۰۴:۱۸

۱۴ کیلوگرم تریاک در قزوین کشف شد

اقتصادتهران: رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان قزوین از شکف ۱۴ کیلوگرم موادمخدر در استان خبر داد و گفت: در این رابطه یک سوداگر مرگ نیز دستگیر شد.

 به گزارش مرکز اطلاع رسانی ناجا، سرهنگ بیژن خدایی افزود: در پی گزارش رسیده مبنی بر انتقال و فروش مقادیری موادمخدر از استان همجوار، موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر قرار گرفت.

وی با اشاره به هماهنگی مقام قضائی و پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان البرز در این رابطه، یادآور شد: ماموران با شناسایی یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ حامل موادمخدر در ورودی شهر قزوین، موفق شدند پس از تعقیب و گریز خودرو یاد شده را متوقف کنند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان اضافه کرد: در بازرسی از خودرو متوقف شده ۱۴ کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک که به طرز ماهرانه‌ای جا سازی شده بود، کشف و یک سوداگر مرگ نیز در این رابطه دستگیر شد.

سرهنگ خدایی ضمن تشکر از همکاری و مشارکت مردم با پلیس در زمینه مبارزه با موادمخدر، از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در زمینه فعالیت افراد در تهیه و توزیع مواد مخدر را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها