یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران
یک شرکت نفتی و چند نیروگاه دولتی از طریق مزایده به فروش می‌رسند
2002

سازمان خصوصی‌سازی در راستای اجرای مصوبات هیأت واگذاری برخی از سهام و بنگاه‌های متعلق به دولت را از طریق مزایده عمومی عرضه و واگذار می‌کند.

به گزارش اقتصادتهران، سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد: در راستای اجرای مصوبه هیأت واگذاری، سهام شرکت‌های طراحی و ساختمان نفت، تولید نیروی برق یزد، مدیریت تولید نیروی برق یزد، مدیریت تولید نیروی برق زرند و تولیدی و صنعتی جامکو و همچنین نیروگاه‌های زرند و قائن (به صورت یکجا) را از طریق مزایده عمومی عرضه و واگذار می‌کند.

۲۵.۵ میلیون سهم از شرکت طراحی و ساختمان نفت معادل ۴۹.۰۱ درصد سهم آن به ارزش پایه ۱۰.۲ همت، ۲.۶ میلیون سهم (۱۰۰ درصد سهام) تولید نیروی برق یزد به ارزش پایه ۳۷.۱ همت، ۴۰ درصد سهام مدیریت تولید برق یزد به ارزش پایه ۱۲۱.۳ میلیارد تومان، ۴۰ درصد سهام مدیریت تولید برق زرند به ارزش ۳۵.۳ میلیارد تومان، ۱۰.۳۴ درصد سهام تولیدی و صنعتی جامکو به ارزش پایه ۱۴۱.۳ میلیارد تومان، کل نیروگاه زرند به قیمت پایه ۴.۹ همت و کل نیروگاه قائن به ارزش ۳.۱ همت از طریق مزایده عرضه می‌شوند.

مزایده همه بنگاه‌های مذکور در تاریخ ۱۴ دی ماه انجام خواهد شد.

پیشتر نیز قرار بود ۴۹.۰۱ درصد سهام «طراحی و ساختمان نفت» به قیمت پایه ۱۰.۲ همت از طریق مزایده عمومی ۲ آذر عرضه شود که این عرضه انجام نشد.

 

 

 


دیدگاه خود را بنویسید

  • پستی یافت نشد.