جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

گشایش سه میلیارد دلار اعتبار اسنادی بخش واردات در سه ماهه امسال

۱۴ تیر, ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

گشایش سه میلیارد دلار اعتبار اسنادی بخش واردات در سه ماهه امسال

اقتصادتهران: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از گشایش اعتبار اسنادی در بخش واردات سه ماهه نخست امسال به تعداد ۳۴۷۷ فقره و ارزش سه میلیارد دلار خبر داد.

شامگاه سه شنبه شبکه پیام رسان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران آمار گشایش اعتبارات اسنادی را اعلام کرد.

بر این پایه، پارسال ۱۷ هزار و ۴۹۴ فقره اعتبار اسنادی در بخش واردات گشایش یافت.

ارزش گشایش های اعتبار اسنادی پارسال ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بود.

همچنین در سال ۱۳۹۵ مجموع اعتبارات اسنادی صادراتی دریافتی به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا، مردادماه پارسال نخستین بخشنامه ارزی برای بانک ها صادر شد که بر مبنای آن بانک ها مجوز ورود به بازار آزاد خرید و فروش ارز را دریافت کردند اما با گذشت چند ماه و بی میلی آنها برای ورود به این بازار، بانک مرکزی را پاییز بر آن داشت تا بخشنامه جدیدی را صادر و از فعالان اقتصادی بخواهد برای امور ارزی خود به به جای مراجعه به صرافی ها، به شعب ارزی بانک ها مراجعه کنند.

در دی ماه نیز معاون اول رییس جمهوری، شیوه نامه تامین مالی ارز مورد نیاز فعالان اقتصادی را صادر کرد تا با تسهیل امور ارزی در بخش بانکی، از نقش آفرینی صرافی ها کاسته شود.

در بخشنامه بانک مرکزی که برای گشایش اعتبارات اسنادی دیداری در بانک ها تدوین و ابلاغ شد، تسهیلاتی برای واردکنندگان با نرخ بازار در نظر گرفته و به بانک‌ها اجازه داده شد با دریافت دستکم ۱۰ درصد از مبلغ اعتبار اسنادی به صورت علی الحساب، گشایش اعتبار کنند.

همچنین چنانچه واردکنندگان کالا در کمتر از ۶ ماه پس از تاریخ گواهی ثبت آماری، اقدام به حمل کنند نه فقط ریسک نوسان نرخ ارز را نخواهند داشت بلکه با نرخ روز صدور گواهی ثبت آماری یا نرخ روز معامله اسناد- هر کدام که کمتر باشد- وجه اسناد را با بانک تسویه می کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها