اقتصاد تهران
شماره خبر : 273023
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
اقتصاد تهران

کوچه دیگر در دارالمومنین تهران به نام شهید محبی مزین شد

اقتصادتهران: آیین پلاک کوبی معابر منطقه ۱۴ به نام شهدای سرافراز میهن اسلامی با مزین شدن کوچه ای دیگر درحال اجراست.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، طی آیین پلاک کوبی معابر دارالمومنین تهران با حضور امیر یزدی شهردار و با همراهی رئیس بنیاد شهید و جمعی از مدیران شهری یک کوچه در خیابان ائمه اطهار منطقه به نام مبارک شهید«هادی محبی »مزین شد.

یزدی در این مراسم ضمن ادای احترام به خانواده این شهید بزرگوار، خانواده‌ معظم شهدا را میراث‌دار گنج‌های ماندگار از خودگذشتگی و ایثار دانست.

وی با بیان اینکه انجام چنین اقداماتی زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین مردم، به ویژه نسل جوان است.

وی تاکید کرد: نام گذاری معابر و بزرگراه های شهری به نام شهدا از مهمترین اقدامات مدیریت شهری محسوب می شود که به منظور زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا از سوی مدیریت شهری در جریان است.