اقتصادتهران: رئیس مرکز امور مجامع و نظارت بر قراردادهای وزارت راه و شهرسازی، با اعلام اینکه زیان عملیاتی شرکت تراورس از منفی ۵۰ میلیارد تومان به منفی ۱۳ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است، گفت: خارج کردن نام این شرکت از لیست واگذاری سازمان خصوصی سازی راهکار بهبود شرایط این شرکت است.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «مهدی نورایی» مشاور حقوقی وزیر و رئیس مرکز امور مجامع و نظارت بر قراردادها به نکاتی از گزارش صورتهای مالی شرکت تراورس و راهکارهای مناسب بهبود وضعیت شرکت اشاره کرد.
نورایی ابراز امیدواری کرد: در یک سال اخیر با رویکرد جدید دولت در حوزه حمل و نقل دستاوردهای مهم و ارزشمندی حاصل شده است و برخی از این دستاوردها را می بایست در حوزه حمل و نقل ریلی مشاهده کرد.
وی همچنین بیان کرد: شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راهآهن – تراورس بزرگترین شرکت ریلی غرب آسیا و تولید کننده فرآوردههای بتنی و تراورس خطوط راه آهن و مترو است.
مشاور حقوقی وزیر و رئیس مرکز امور مجامع و نظارت بر قراردادها افزود: توجه به بررسی عملکرد و صورت های مالی شرکت نکات ذیل قابل توجه است: زیان عملیاتی شرکت از منفی ۵۰ میلیارد تومان به منفی ۱۳ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است که نشان دهنده بهبود وضعیت کلی شرکت است. از طرفی زیان ناخالص شرکت نیز از منفی ۵۶ میلیارد تومان، به مثبت ۲ میلیون تومان رسیده است که شروع روند مثبت شرکت را نشان می دهد.
در ردیف درامدهای عملیاتی، با ۶۷ درصد افزایش در سال ۱۴۰۰ همراه بوده است و از مبلغ ۴۴۰ میلیارد تومان، به ۷۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. از این مبلغ، بیشترین درآمد مربوط به درآمدهای ارائه خدمات (درآمد خدمات نگهداری) بوده که با ۵۴ درصد رشد، از ۳۴۹ میلیارد به ۵۳۸ میلیارد تومان رسیده است. در مرحله بعد بیشترین میزان رشد در درامدهای عملیاتی مربوط به تراورس بتونی است که با وجود ۲۲ درصد کاهش در مقدار تولید، ۱۳۰ درصد رشد کرده است و از ۳۱ میلیارد تومان به ۷۳ میلیارد تومان رسیده است.
به گفته نماینده تامالاختیار وزیر در مجامع عمومی شرکتها، بیشترین میزان رشد در درآمدهای خدمات نگهداری، شرکت تراورس از طریق شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران (با ۷۲ درصد از کل درآمد خدمات) و سپس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (مدیریت مستقل پروژه چابهار-زاهدان) با ۶ درصد از کل درآمد خدمات است.سایر درآمدهای شرکت نیز با ۳۳ درصد رشد از ۱۶ میلیارد تومان به ۳۳ میلیارد تومان رسیده است که بخش عمده آن مربوط به افزایش در نرخ اجاره ماشین آلات در سال ۱۴۰۰ می باشد که از ۶.۹ میلیارد تومان، به ۱۱.۸ میلیارد تومان رسیده است.
دیدگاه ها بسته هستند.