پنجشنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

کاشت ۵۰۰ میلیون اصله نهال در پویش ایران سرسبز

۲۸ دی, ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳

کاشت ۵۰۰ میلیون اصله نهال در پویش ایران سرسبز

اقتصادتهران: کاشت ۵۰۰ میلیون اصله نهال ظرف ۱۴ سال با مشارکت مردم و ۷۰ نهاد و دستگاه اجرایی در قالب پویش ایران سرسبز توسط سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور هدفگذاری شده است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مشاور رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در قالب این پویش مردمی، امسال ۶۷۰۰ هکتار جنگلکاری در سراسر کشور بر اساس توان اکولوژی مناطق انجام می شود.

رضا بیانی افزود: با راه اندازی پویش ایران سرسبز از ۸ دی ماه سال جاری تاکنون ۳ میلیون اصله نهال در سراسر کشور در مناطق تعیین شده کاشته شده است.

وی با اشاره به استقبال خوب مردم و نهادهای عضو ستاد این پویش برای نهالکاری و توسعه جنگل های کشور، اظهار داشت: مردم برای پیوستن به این پویش می توانند به ادارات منابع طبیعی شهرستان ها مراجعه کنند.

دبیر پویش ایران سرسبز افزود: بر اساس سند شجره که در ۱۷ شهریور امسال در جلسه کمیته فرهنگی شورای امنیت ملی با حضور سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تصویب شد، اجرای پویش ایران سرسبز در کنار جنگلکاری که هر سال توسط سازمان جنگل ها انجام می شود، تایید و وظایف حدود ۷۰ دستگاه و نهاد از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، بسیج سازندگی و سازمان اوقاف در این پویش مشخص شد.

وی ادامه داد: نهال هایی که در این پویش استفاده می شوند از گونه های بومی هر منطقه با نیاز آبی کم هستند و در ارتفاعات بیش از ۵۰۰ متر و با بارندگی بیش از ۳۰۰ میلی متر کاشته می شوند.

بیانی با بیان این که نهال های مورد استفاده دو یا سه ساله هستند و در نهالستان های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری تولید می شوند، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۲۹ نهالستان داریم که ظرفیت اسمی تولید سالانه آنها ۱۶۰ میلیون اصله نهال است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بر اساس اعتبارات پرداختی، این نهالستان ها می توانند در سال ۵۰ تا ۶۰ میلیون اصله نهال تولید کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها