اقتصاد تهران
شماره خبر : 40260
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۱/۲۴
اقتصاد تهران

کارگاه ها و اصناف مزاحم و آلاینده غرب تهران ساماندهی شد

اقتصادتهران: شهرداری منطقه ۵ در راستای توسعه پایدارشهری و کاهش آلاینده های زیست محیطی نسبت به ساماندهی کارگاه‌های آلاینده اقدام کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۵ رضا مددی، معاون امور شهری ومحیط زیست منطقه ۵ با اشاره به این مطلب گفت: اداره ساماندهی منطقه در راستای ایجاد توسعه پایدار شهری کارگاه‌ها و مشاغل مزاحم که فعالیت آنها همراه با آلایندگی های زیست محیطی بود در سطح منطقه پس از شناسایی طرح ساماندهی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود:در همین راستا نسبت به صدور اخطار و پیگیری پرونده‌های مشمول بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها به اصناف و کارگاه های مزاحم واقع اقدام شد.

وی همچنین یاد‌آور شد: شناسایی مراکز فروش غیر بهداشتی دام در منطقه از دیگر برنامه‌های منطقه است که پیگیری‌های لازم جهت جمع آوری این مراکز در حال انجام است.

معاون شهردار منطقه درادامه از اقدامات اجرایی در تحقق آسمان آبی وزمین پاک خبر داد و گفت: در این طرح برنامه‌های آموزشی و فرهنگی با محوریت تفکیک پسماند از مبدا در مدارس،مراکز تجاری واداری درحال اجرا است و همزمان با اطلاع رسانی و فرهنگسازی توزیع مخازن پسماندخشک انجام شد.