true
اقتصادتهران: کاروان پنجشنبههای افتتاح در حالی نوزدهمین هفته خود را پشتسر گذاشت که در پنجمین ماه سال، از ۱۲ استان یزد، هرمزگان، لرستان، فارس، خوزستان،مازندران، بوشهر، لرستان، کرمانشاه، ایلام، اصفهان و تهران عبور کرد.
به گزارش ایرنا، در آستانه هفته دولت، افتتاح طرحهای ملی سرعت بیشتری گرفته است، دولتمردان، وزیران و مسئولان اجرایی، در نقاط مختلف کشور هر روز احداث و یا بهرهبرداری از طرحی را کلید میزنند، طرح هایی که آثار آن نه فقط برای امروز، بلکه برای آیندگان است.
هفت سال از آغاز دولت تدبیر و امید میگذرد و دولت در این مدت با همه سختیهایی که در مسیر عمل به وعدههای خود داشته است، برای تحقق شعارها و اهداف خود تلاش کرده است. اگرچه جنگ تحمیلی اقتصادی و تحریمهای آمریکا و فشار اقتصادی ناشی ازکرونا، محدودیتهای زیادی را پیشروی دولت و ملت ایران قرار داده است، اما این فشارها خللی در عزم و اراده دولت برای تحقق وعدههایش ایجاد نکرده است.
کاروان «هر پنجشنبه یک افتتاح»، پویش «الف. ب. ایران»، پویش «تدبیر و امید برای جهش تولید» در ۵ماه گذشته نشان میدهد دولت برای تقویت و تکمیل زیرساختهای کشور و تحقق جهش تولید و آمادهسازی کشور برای ورود به قرن جدید، در سال پایانی برنامهای مدون، هدفمند و زمانبندی شده دارد.
نظم و آهنگی که این روزها در آیین افتتاح طرحهای زیربنایی در حوزه های مختلف از کشاورزی و آب و خاک گرفته تا صنعت و معدن و ارتباطات و در نوزدهمین هفته در صنعت دفاعی که با حضور رییس جمهوری دیده میشود، حاصل درک صحیح از کمبودها و نیازها، شناخت دقیق ظرفیتها، فرصتها و ضرورتهایی است که از افق دید و تفکر مدیریتی و تلاش شبانهروزی مهندسان و کارگران در این بخشها نشات میگیرد و در ادامه این مسیر، طرحهای مهم دیگری از هفته آخر تیر ماه تا آخرین پنجشنبه ماه مرداد، با دستور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
۲۶ تیر/ افتتاح ۱۸ طرح ملی وزارت نیرو در هرمزگان با ۲ هزار و ۶۶۷ میلیارد تومان سرمایهگذاری
حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی هفته آخر تیرماه و در چهاردهمین هفته از افتتاح طرحهای مهم ملی در حوزههای مختلف با شعار «تدبیر و امید برای جهش تولید» دستور آغاز بهرهبرداری رسمی از ۱۸ پروژه ملی در حوزه آب و برق در استان هرمزگان با سرمایهگذاری ۲هزار و ۶۶۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۵هزار نفر را صادر کرد.
واحد شماره یک نیروگاه سیکل ترکیبی قشم با ظرفیت ۱۷۵ مگاوات، سامانه نمکزدایی (آب شیرینکن) بندرعباس، طرح آبرسانی به شهرستان بشاگرد، ۱۴ پروژه انتقال و توزیع نیروی برق در سطح استان هرمزگان و ۲ طرح تامین آب کشاورزی و شهرک صنعتی در شهرستان میناب، طرحهایی بود که با دستور حسن روحانی رییس جمهوری در استان هرمزگان به بهرهبرداری رسید.
صنعت آب و برق از جمله بخشهایی است که در چهار دهه اخیر شاهد رشد بیسابقهای بوده است؛ در چهار دهه اخیر گامهای بلندی برای تامین آب و برق به عنوان دو عنصر کلیدی زیربنایی در توسعه برداشته شده است. در حال حاضر ۹۹.۹ درصد شهرنشینها از آب بهداشتی پایدار برخوردارند و تعداد تصفیهخانههای کشور نسبت به پیروزی انقلاب اسلامی ۶ برابر شده است به طوری که تعداد تصفیهخانههای کشور تا پایان سال به ۱۶۷ واحد خواهد رسید.
با توجه به اینکه ایران به عنوان یک کشور خشک و نیمه خشک نیازمند استفاده بهینه از منابع آب است. در این راستا طی سالهای اخیر بازچرخانی آب در دستور کار قرار گرفته است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. در این راستا تعداد تصفیهخانههای فاضلاب کشور ۶۳ برابر اول انقلاب شده است به طوری که تا پایان سال به ۲۵۵ تصفیه خانه فاضلاب افزایش مییابد.
علاوه بر این و با هدف استفاده از آب دریا شیرینسازی آب بویژه در استانهای حاشیه خلیجفارس و دریای عمان در دستور کار قرار گرفته است. در حال حاضر ۶۱ آب شیرینکن در کشور تکمیل شده و ۲۴ آب شیرینکن در حال احداث است که از این تعداد ۵۴ آبشیرینکن در دولت تدبیر و امید به ثمر نشسته است. بر این اساس از ۴۸۵هزار مترمکعب آبی که از آب شیرینکنها تا پایان سال به دست خواهد آمد ۳۳۰ هزار مترمکعب آن به دولت یازدهم و دوازدهم مربوط میشود.
۲ مرداد/ بهرهبرداری از ۳ طرح ملی وزارت جهادکشاورزی با ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری
در پانزدهمین هفته از افتتاح طرحهای مهم ملی و در ادامه پویش «تدبیر و امید برای جهش تولید» کاروان افتتاح پنجشنبهها به استانهای یزد، هرمزگان و لرستان رسید و رییس جمهوری دستور آغاز بهرهبرداری از سه طرح بزرگ و ملی وزارت جهادکشاورزی را با سرمایهگذاری ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان را صادر کرد.
در این سه طرح بزرگ ملی، در مجموع ۸۱۵ پروژه در قالب برنامه بزرگ و کشوری شامل بهرهبرداری از ۸۰۹ طرح و شهرک گلخانهای به مساحت ۴۷۳ هکتار در سراسر کشور، بهرهبرداری از ۵ طرح آب و خاک به مساحت ۷۳ هزار و ۵۰۰ هکتار و بهرهبرداری از ۱۶ هزار و ۸۰۰ هکتار طرح توسعه باغات دیم در اراضی شیبدار در سراسر کشور تعریف شده است که با بهرهبرداری از آنها برای ۱۰ هزار و ۳۴۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد میشود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=194294
false
true