true
اقتصادتهران: مدیرکل شیلات استان تهران با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال میزان تولید ماهیان زینتی در کشور به ۳۵ میلیون قطعه برسد، از افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور خبر داد.
به گزارش مهر نغمه نظری، مدیرکل شیلات استان تهران در نشست خبری که به مناسبت همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده برگزار شده بود، با اشاره به اهمیت غذای زنده آبزیان با بیان اینکه سال گذشته حدود ۳۲ میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان تهران تولید شد، اظهار داشت: پیشبینی میشود این رقم تا پایان سال به ۳۵ میلیون قطعه برسد.
وی گفت: ۱۰۰ واحد فعال در استان تهران مشغول تولید غذای زنده آبزیان هستند.
به گفته نظری، سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن آرتمیا در استان تهران مصرف می شود که ۳۰ درصد این میزان توسط واحدها تولید و مابقی از طریق واردات تامین میشود؛ ضمن اینکه دو مرکز در استان تهران تولید آرتمیا را آغاز کردند و انتظار میرود که به مرور فعالیت خود را توسعه دهند.
وی با بیان اینکه استفاده از غذای زنده در افزایش مقاومت ماهی در برابر عوامل بیماری زا، بهبود کیفیت و هضم راحت تر غذای کنسانتره تأثیر به سزایی دارد، گفت: به همین دلیل با برگزاری این همایش انتظار میرود که توجه جدی به تولید غذای زنده آبزیان در کشور شود؛ چرا که مصرف غذای زنده در مراحل اولیه رشد آبزیان نقش ویژهای را دارد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=133612
false
true