اقتصادتهران: معاون خدمات شهری شهرداری منطقه دو تهران گفت: اداره زیباسازی این منطقه در راستای طرح استقبال از بهار و اهداف شهرداری تهران و زیبایی منظر اقدام به پیرایش معابر این منطقه کرده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو تهران، “مجید پریسایی” با اعلام این خبر اظهارداشت: ۴۰۰ متر نقاشی دیواری در بزرگراه چمران شمال به جنوب و ورودی تونل توحید و۴۵۰متر رنگ آمیزی و نقاشی دیواری در خیابان آزادی و ابتدایی خیابان حبیب الهی در همین زمینه اجرا شده است.
وی تاکید کرد: اجرای ۴۰۰متر نقاشی دیواری در بزرگراه یادگار امام(ره)، خیابان حبیب الهی و تقاطع خیابان متولیان و ۵۰۰ متر رنگ آمیزی و نقاشی د یواری خیابان ستارخان غرب به شرق تا ابتدای خیابان کوثر دوم از دیگر اقدامات زیباسازی در طرح استقبال از بهار است.
معاون شهردار منطقه دو تهران اجرای ۴۵۰متر نقاشی دیواری در بزرگراه اشرفی اصفهانی از تقاطع معاینه فنی تا خیابان فلاح نیز در حال اجراست.