true
اقتصادتهران: به راستی که آموزش در همه سطحهای آن، بنیاد توسعه پایدار جامعه است و هیچ فرهنگسازی و آموزشی چون دوران کودکی پربار، دگرگونکننده و پایدار نخواهد بود.
آموزشها نباید تنها به درونمایههای ذهنی و انتزاعی بپردازد و میبایست ابعاد عملی و به ویژه اجتماعی زندگی ما را در بر بگیرد. نیازمند بازنگری زود، روشن و ریشهای در شیوهها و درونمایههای آموزشی خود هستیم تا میهن و مردم بزرگ ایران از گزند پیشآمدهای ناگوار در بخشهای سلامت و امنیت فردی، اجتماعی و محیطی مصون و استوار بمانند. آموزههایی که بهرهگیری بهجا و نوآورانه و نگهداری از زندگی، فرهنگها، زبانها، باورها، میهن، محیط زیست، سلامت و سبک زندگی فردی و همگانی سالم، شادی، نوعدوستی، ایمان و بسیاری چیزهای دیگر را مد نظر دارد و برای گسترش آن تلاش میکند.
نباید از نظر دور داشت که این همه با برابری آموزشی و دسترسی همگانی به ویژه برای کودکان و زنان به دست خواهد آمد. دوری جستن از کلیشهها و آموزشهای مستقیم همراه فشار و ترس از آزمونهای گوناگون در برابر بهرهگیری از بازیها و کارهای شیرین، نوآوریهای آموزشی، آموزشهای محیطی، آموزشگاههای طبیعت و ارتباط موثر با خانوادهها، کلید و رمز پیروزی و بارآوری خواهد بود.
برابر شدن آغاز سال آموزشی با ماه محرم را به فال نیک میگیریم تا همگی و هر چه بیشتر از حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، درس و منشِ آزادگی، جهاد و پایمردی را فرا بگیریم و به فرزندان این آب و خاک نیز بیاموزانیم که حسین (ع) تشنه راستی، درستی و دوستی بود و رستگاری در آن است.
سید محمدهادی ایازی؛ معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=95782
false
true