اقتصاد تهران
شماره خبر : 286713
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
اقتصاد تهران

پیام مدیرعامل بیمه البرز به مناسبت روز خبرنگار

مدیرعامل بیمه البرز به مناسبت روز خبرنگار، پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش اقتصادتهران، در پیام موسی رضایی میرقائد آمده است:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

۱۷ مردادماه بعنوان روز خبرنگار،گواهی واثق بر منزلت والای حوزه اطلاع رسانی، خبر و رسانه است. روزی که مجاهدت های دلسوزانه اصحاب رسانه بر گستره افکار عمومی و تنویر اذهان همگانی در مسیر همگرایی، امید آفرینی و جهاد تبیین را یادآور می شود.

نخبگانی اثربخش که اعتلای جامعه از اهتمام آنها اعتبار و ارزش می یابد و تکالیف و حقوق متقابل ایشان و جامعه، تقدیر و تکریمشان را ضروری می سازد.

اینک ضمن بزرگداشت مقام شامخ کلیه شهدا و ایثارگران عرصه خبر و رسانه بویژه شهیدان والامقام سیدمرتضی آوینی، محسن خزایی و محمود صارمی، فرا رسیدن ۱۷ مردادماه، روز خبرنگار را به عموم فعالان این ساحت ارزشمند و تأثیرگذار، بالا‌‌خص فعالان مجاهد و متعهد صنعت بیمه که با احصای نیازها و همچنین انعکاس دستاوردهای این صنعت موجبات رشد و تعالی آن را فراهم می آورند  تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال، توفیق و سربلندی روز افزون ایشان در تحقق رسالت والا و حرفه ای به منظور توسعه و شکوفایی میهن اسلامی را مسئلت می نمایم.