true
اقتصادتهران: رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: کمیتهامداد در زمینه جمع آوری متکدیان مسئولیتی نداشته و ندارد.
مهندس سید پرویز فتاح در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان آنکه کمیته امداد در تمامی جلسات جمع آوری متکدیان، معتادان متجاهر و… حضور دارد عنوان کرد: در طرح جمعآوری متکدیان و معتادان متجاهر چنانچه هرکدام از دستگاهها فرد نیازمندی را به کمیته امداد معرفی کنند، آن ها را تحت پوشش خواهیم گرفت، اما در زمینه جمع آوری متکدیان مسئولیتی نداشته و نداریم.
وی در ادامه در پاسخ به آنکه بر اساس ماده ۷ قانون ساماندهی متکدیان، مصوب شورای عالی اداری کشور کمیته امداد امام خمینی (ره) موظف است ضمن هماهنگی با مسوول مجتمع اردوگاهی، پوشش حمایتی و هدایتی لازم را برای افراد نیازمند، گم شده، متواری، درمانده و در راه مانده برقرار کرده و شرایط و زمینه بازگشت آنان به زندگی عادی را فراهم کند، گفت: مسئله جمع آوری متکدیان از ابن سبیل ها و در راه ماندگان جدا است.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: در حال حاضر کمیته امداد در شهر تهران دارای ۳ محل اسکان موقت ویژه در راه ماندگان است.
فتاح ادامه داد: افرادی که به هر دلیلی اعم از تمام شدن و یا دزدیده شدن پول، همراهی با بیمار و… نیازمند اسکان موقت در تهران هستند را به طور موقت در این محلها اسکان خواهیم داد و تامین غذای آن ها نیز با کمیته امداد خواهد بود.
وی هم چنین عنوان کرد: چنانچه این افراد قصد بازگشت به استان خود را داشته باشند نیز به ترمینال معرفی شده و به طور رایگان به شهرستان خود اعزام خواهند شد.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) تاکید کرد: به این ترتیب موضوع در راه ماندگان با متکدیان تفاوت دارد، زیرا بعضا متکدیان غیر ایرانی بوده یا دارای شرایط پیچیده ای هستند که برای حل و ریشه یابی مسائل آنها نیاز است تا نهادی چون نیروی انتظامی ورود کند.
فتاح همچنین با تاکید برآنکه کمیته امداد با فرد آسیب دیده طرف نیست گفت: کمیته امداد در زمینه افراد آسیب دیده هم چون زنان خیابانی، کودکان کار و خیابان، فرد معتاد و… مسئولیتی ندارد زیرا حل مسائل این افراد نیازمند خدمات روان شناسی، مدکاری، بهداشتی و درمانی هستند.
وی افزود: چنانچه خانواده این افراد آسیب دیده، نیازمند دریافت خدمات حمایتی باشند، حتما آنها را تحت پوشش قرار خواهیم داد.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه عنون کرد: برای مثال کمیته امداد نمیتواند فرد معتاد را تحت پوشش قرار دهد اما چنانچه خانوادهای در اثر اعتیاد یکی از اعضاء همچون اعتیاد سرپرست خانواده، زندانی شدن وی در اثر اعتیاد و یا حضور سرپرست خانوار در کمپهای ترک اعتیاد فاقد سرپرست بوده و نیازمند باشند را تحت پوشش قرار خواهیم داد.
فتاح در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ هزار خانواده آسیب دیده اعتیاد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.
وی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر ارتباط کمیته امداد با بهزیستی در این زمینه بسیار خوب است؛ به همین دلیل اکنون هیچ فردی در کشور وجود ندارد که به طور همزمان از بهزیستی و کمیته امداد خدمات دریافت کند و موازی کاریها کاملا برطرف شده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=47638
false
true