اقتصاد تهران
شماره خبر : 268209
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۶
اقتصاد تهران

پنج ابر پروژه انتقال آب دریا برای تامین آب کشور در حال اجرا است

اقتصادتهران: سخنگوی طرح‌های ملی بخش آب کشور با اعلام اینکه اکنون پنج ابر پروژه انتقال آب دریا برای تامین آب موردنیاز کشور در حال اجرا است، از رشد ۴۵ درصدی بودجه پروژه‌های آبی خبر داد.

به گزارش ایرنا، عیسی بزرگ‌زاده در نمایشگاه روایت خدمات دولت سیزدهم، با بیان اینکه اکنون پنج ابرپروژه انتقال آب دریا برای تامین آب مورد نیاز فعال است، اظهار داشت: این پروژه‌های بزرگ بخشی از نیازهای آبی مناطقی از کشور را تامین خواهد کرد و توسعه این ابرپروژه‌ها با کمک صنایع انجام می‌شود.

وی ادامه داد: یک خط از دریای عمان آب برای استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و رضوی احداث می‌شود که این طرح ۱۳ درصد پیشرفت کار داشته است و ۲۸۰ میلیون مترمکعب شیرین سازی آب برای ۳۰ میلیون نفر در این طرح خواهیم داشت.

سخنگوی بخش طرح‌های ملی آب گفت: پروژه خط انتقال برای استان‌های یزد و کرمان نیز ۹۶ درصد پیشرفت دارد که در سال گذشته خط دوم این طرح کلنگ شد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب شیرین و به فلات مرکزی منتقل می‌شود.

بزرگ‌زاده تصریح کرد: خط بعدی انتقال آب برای استان اصفهان است که برای رفع مشکل کمبود آب در بخش صنعت خواهد بود و ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب برای اصفهان شیرین سازی خواهد شد که در گام اول ۲۰۰ میلیون مترمکعب است.

وی با بیان اینکه طرح‌های تأمین و انتقال آب از دریا تأمین مالی خوبی دارد و اتفاقات خوبی در این زمینه خواهد افتاد، اظهار کرد: طرح‌های انتقال آب حدود یک میلیارد مترمکعب را تا پایان دولت سیزدهم منتقل می‌کند که در زاهدان مصمم هستیم تا پایان سال آینده به سرانجام برسد.