اقتصاد تهران
شماره خبر : 253913
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۳۰
اقتصاد تهران

پست بانک ایران فراتر از عرف صنعت بانکی کشور رشد کرده است

اقتصادتهران: بهزاد شیری مدیرعامل بانک، در مراسم گرامیداشت بیست و هفتمین سال فعالیت پست بانک ایران، که صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آذر در هتل لاله تهران برگزار شد، با بیان اینکه سرمایه اصلی پست بانک ایران، اعتماد مشتریان، سهامداران و عموم مردم به بانک و کارکنان آن است، گفت: این اعتماد حاصل ۲۶ سال تلاش شبانه‌روزی با تمام محدودیت‌ها در مناطق محروم کشور بوده و اعتماد مردم و مشتریان، برند و پیشران حرکت پست بانک ایران است و باید ارزش آنرا بدانیم و این اعتماد را گسترش داده و آنرا حفظ کنیم.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران، شیری با اشاره به اینکه سیر مراحل تاریخی پست بانک ایران با اعتماد همه ذی‌نفعان شکل گرفته است، گفت: مقایسه فعالیت‌ها و عملیات بانک از سال ۱۳۸۲ تا ۱۴۰۱ با بیش از ۱۵ میلیون حساب مشتری، سه میلیون تراکنش روزانه مشتریان و عملیاتی که در بانک انجام می‌شود، اگر با عدد و رقم در مورد خدمات مالی، درآمد، هزینه‌ و پرداخت تسهیلات مورد تجزیه و تحلیل آماری و مقایسه‌ای قرار گیرد متوجه می‌شویم که پست بانک ایران فراتر از عرف صنعت بانکی کشور، رشد کرده است.

وی افزود: در سال ۱۳۸۲ همه آنچه امروز به عنوان احراز هویت مشتری و اعتبار سنجی سیستمی در بانک می‌بینیم، در یک دفترچه پرداخت تسهیلات، خلاصه و مدیریت می‌شد ولیکن امروزه همه فعالیت‌ها به صورت سیستمی و آنلاین انجام می‌شوند.

شیری با بیان اینکه امروز پست بانک ایران با نظر کارشناسان عرصه بانکی در بسیاری از شاخص‌های بانکی رتبه اول را دارد، تصریح کرد: بانک در اغلب شاخص‌ها مانند رشد سپرده‌ها، افزایش سود سهام و پرداخت تسهیلات رتبه اول را دارد و برای رشد تسهیلات که بیش از ۳٫۵ درصد در ماه است و بالاتر از شاخص‌های پرداخت تسهیلات نهادهای نظارتی قرار دارد، باید پاسخگو باشد ولی اعتقاد داریم که باید اشتغال در کشور افرایش و تولید رشد کند و در کنار آن باید نفع سهامداران نیز حفظ شود.

مدیرعامل بانک با بیان اینکه ایجاد حس رشد و ترقی در مجموعه، اعتماد مشتریان و سهامداران بانک به مدد تلاش، کوشش، برنامه محوری منسجم در بانک حاصل شده است و باید این حرکت در بانک تداوم داشته باشد، اظهار کرد: در گذشته نه چندان دور، استحکام مالی بانک بسیار شکننده بود و بحث زیان انباشته، پرداخت مطالبات مشتریان از موضوعاتی بود که ما در بانک با آن درگیر بودیم، ولی امروز این موضوعات دیگر دغدغه بانک نیست و از نظر استحکام مالی از مستحکم‌ترین ساختارهای مالی بانکی در کشور هستیم.