true
اقتصادتهران: شركت بيمه آرمان از پروژه ملي بيمهنامه مسافرتي با عنوان “دستگاه مکانیزه صدور بیمه نامههای مسافرتی برای اتباع خارجی( INEX)” رونمايي كرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادتهران، در مراسم اين رونمايي كه صبح امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹ برگزار شد، دكتر کامبیز پیکارجو، مدیرعامل شرکت به اهميت رونمايي از اين پروژه اشاره كرد و گفت: بیمه آرمان با تحقیق و مطالعه فراوان و به کارگیری نیروهای مجرب و متخصص توانست دستگاهی با قابلیت دریافت و شناسایی ارز و چاپ بیمه نامه طراحی کرده و پروژه ملی تحت عنوان صدور مکانیزه بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی متقاضی ورود به کشور با نام تجاری INEX را ارائه کند.
وي با بيان اینکه اجرای این طرح مشمول تمام مرزهای زمینی، هوایی و … خواهد شد، بیان داشت: این پروژه ملی سرعت و دقت کار را بالا برده و تخلفات و خطاها را به حداقل رسانده و سرعت صدور بیمه نامه را افزایش می دهد.
مديرعامل بيمه آرمان با بيان آن كه تاكنون براي 40 دستگاه اين پروژه سرمايه گذاري 40 ميليارد توماني صورت گرفته تصريح كرد: هم اكنون اتباع خارجي در مرزهاي نوردوز؛، آستارا، جلفا، بيله سوار و فرودگاه امام خميني(ره) ميتوانند به هنگام ورود به كشور از بيمه نامه مسافرتي بهرهمند شوند.
وي همچنين در بخش ديگر از صحبتهاي خود درباره وضعيت شركت بيمه آرمان گفت: پس از مشخص شدن دلايل زياندهي شركت بيمه آرمان، اين شركت در ابتدا با طراحي پروژهاي از فرآيند زياندهي خارج شد و سپس اقداماتي در راستاي اصلاح فرآيندهاي سرمايه گذاري و فني انجام داد.
وي با بيان آن كه قرار گرفتن در بستر سودآوري مستمر و پايدار از اهداف اصلي برنامههاي اين شركت قرار دارد در خصوص بازار سهام این شرکت گفت: در سال ۹۷ شرکت بیمه آرمان با زیان انباشته مواجه بود اما پس از آن با اصلاح مهندسی پرتفوی و طراحی استراتژیهای جدید در سال ۹۸ از زیان خارج شده و در بستر سودآوری قرار گرفت.
وی افزود: بیمه آرمان ورود خود را به بازار سرمایه قوی تر و پررنگ تر کرده است و در تلاش است با کنترل پرتفوی به کانال سوددهی مستمر و پایدار برسد.
بر پايه اين گزارش، مهندس حمیدرضا امیرحسنخانی عضو هیات مدیره و معاون اجرایی شرکت نیز بیان کرد: این طرح در جلسهای که در کارگروه ساماندهی بیمه در مرزهای کشور برای مدیریت مرزها و بیمه اتباع تشکیل شده بود مطرح شد و برنامه ریزی شد تا سامانهای برای صدور مکانیزه بیمه نامه اتباع طراحی شود.
امیرحسنخانی در خصوص نقش دیگر شرکتهای بیمهای در این پروژه بیان داشت بنا به تصمیمات سندیکای بیمه گران و بیمه مرکزی، هر کدام از مرزها به صورت آزمايشي به شرکتهای بیمه واگذار و بیمه آرمان صرفا به عنوان مجری پروژه INEX با سایر شرکتها همکاری خواهند كرد و عملیات بیمه گری توسط شرکتهای منتخب بیمه مرکزی اجرا خواهد شد.
وی يادآور شد: پس از گذراندن بحران کرونا و بازشدن مرزها این دستگاهها به صورت عملیاتی وارد فاز اجرایی خواهند شد و بیمه نامه اتباع به صورت مکانیزه صادر خواهد شد.
مبلغ سرمایه گذاری این پروژه جمعا ۴۰میلیارد تومان بوده است که باعث ارز آوری و ساماندهی بیمه اتباع و ارتقا صنعت بیمه خواهد شد.
این دستگاه به زبانهای زنده دنیا با قابلیت دریافت ارزهای بین المللی آماده ارائه خدمت است و بدون ورود اطلاعات و تعویض پول کشور مبدا امکان ارائه بیمه نامه برخط، با کد رهگیری بیمه مرکزی را دارد.
گفتني است در بخشي از اين مراسم عنوان شد كه جلسه مجمع عمومي به طور فوق العاده اين شركت در تاريخ 2 اسفندماه تشكيل و سپس هيات مديره با تركيب جديد برنامههاي لازم براي فعاليت در 2 سال آينده شركت را اعلام خواهد كرد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=206716
false
true