اقتصاد تهران
شماره خبر : 145621
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۲
اقتصاد تهران

پروژه توسعه خط ۶ مترو مجددا فعال می‌شود

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۲۰ به لزوم شروع مجدد فعالیت عمرانی پروژه “توسعه خط ۶ مترو” اشاره کرد و گفت: با تداوم حفاری تونل مترو، جریان آب چشمه علی قطع می شود که طبق مطالعات مجریان مترو و اعلام نظر آنها، این مسئله موقتی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰ فرهاد افشار در جلسه مشترک با فرماندار ویژه شهرری، عضو شورای اسلامی شهر، میراث فرهنگی شهرری، مدیر پروژه خط ۶ مترو، گفت: پروژه توسعه خط ۶ مترو از ایستگاه دولت آباد تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) علاوه بر مسائل زیست محیطی و کاهش بار ترافیکی به عنوان موتور محرک ری و کانون توسعه این شهر باستانی نیز نقش آفرینی می کند.

افشار افزود: دسترسی آسان به موقعیت های گردشگری، تاریخی و مذهبی در پیش بینی محل ایستگاه ها در مسیر توسعه خط ۶، لحاظ شده است که تاثیر بسزایی در توسعه گردشگری ری خواهد داشت.

افشار با اشاره به اینکه حفاری تونل مترو موجب تغییراتی در مسیر آبهای زیرزمینی و در نهایت کاهش دبی آب  چشمه علی شده بود، افزود: با توجه به اهمیت حفظ این میراث ارزشمند جلسه مشترک با حضور مدیران ارشد شهرری تدارک دیده شد تا با روشن گری و اطلاع رسانی، دغدغه حفظ میراث ۸ هزار ساله شهرری مرتفع و امکان فعالیت مجدد پروژه توسعه خط ۶ مترو فراهم شود.

افشار به توضیحات مشاوران پروژه و مطالعات علمی انجام شده از سوی مجریان مترو اشاره کرد و گفت: بستر سنگی در بالادست چشمه علی وجود دارد که حفاری تونل مترو موجب ایجاد حفره هایی در آن محدوده شده است که با اتمام حفاری در این محدوده جریان آب چشمه علی به وضعیت سابق بر خواهد گشت و این اتفاق موقتی است.

 شهردار منطقه ۲۰ یادآور شد: پیمانکار متعهد شده در جریان فعالیت عمرانی، آسیبی به اثر تاریخی چشمه علی وارد نمی شود.