دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

پرداخت ۷ هزار میلیارد تومان یارانه برای تامین گندم صنف و صنعت

۴ آذر, ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۹

پرداخت ۷ هزار میلیارد تومان یارانه برای تامین گندم صنف و صنعت

اقتصادتهران: معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به ضرورت تغییر در ساختار تامین  گندم صنف و صنعت، از پرداخت هفت هزار میلیارد تومان یارانه به این بخش خبر داد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، «حسن حنان» گفت: بیش از هفت هزار میلیارد تومان یارانه‌ گندم به بخش صنف و صنعت داده می‌شود تا این کالای اساسی با قیمت پایین‌تر به دست مردم برسد، در حالی که مردم از این یارانه بهره‌مند نمی‌شوند.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: این یارانه برای کاهش قیمت‌های فرآورده های تولید شده از گندم مانند ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکویت و … پرداخت می‌شود و باری بزرگ بر دوش دولت قرار می‌گیرد و این در حالی است که صنایع  مزبور با قیمت‌های بالاتر محصولات خود را به بازار داخلی عرضه یا نسبت به صادرات اقدام می‌کنند.

حنان با بیان این موضوع، تغییر ساختار و اقدام فوری برای اصلاح قیمت گندم صنف و صنعت را ضروری دانست.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها