اقتصادتهران: بانک صادرات ایران از ابتدای امسال تا پایان مهرماه، ۳۴۳۵ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی بانک صادارت، آمارهای عملکردی درخصوص وامهای قرضالحسنه طی امسال نشان میدهد که این بانک مبلغ ۳۴۳۵ میلیارد ریال تسهیلات در قالب قرضالحسنه ازدواج و تامین جهیزیه به زوجهای جوان پرداخت کرده و با این اقدام گره از مشکلات تعداد کثیری از جوانان را در سراسر کشور گشوده است.
بانک صادرات در این مقطع زمانی بیش از ۱۰۹۰ میلیارد ریال وام قرضالحسنه در سرفصلهای مشاغلخانگی، اشتغالزایی، کمک به مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)… و مبلغ ۲۵ میلیارد ریال در قالب عقد قرضالحسنه درمان به بیماران نیازمند پرداخت کرده، این بانک همچنین در سرفصل تجهیز مدارس، کمک به زلزلهزدگان، کمک به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و …وام پرداخت کرده است.
دیدگاه ها بسته هستند.