پنجشنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

پرداخت اقساطی جرایم رانندگی به مناسبت دهه ولایت

۱۲ مرداد, ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۳

پرداخت اقساطی جرایم رانندگی به مناسبت دهه ولایت

اقتصادتهران: رئیس پلیس راهور ناجا از اجرای مجدد طرح پرداخت اقساطی جرایم رانندگی خبر داد و گفت:کسانی که وسیله نقلیه آنها به دلیل جریمه بالای ۱۰ میلیون ریال در توقیف است می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

به گزارشاقتصادتهران، سردار سید کمال هادیان فر با بیان اینکه پلیس راهور ناجا مخالف افزایش هرگونه جریمه رانندگی است، اظهار کرد: در حال حاضر جریمه‌ها به قیمت قبلی اعمال می‌شوند و در هیچ گروهی افزایش جریمه نداشتیم و پیشنهادی هم به دولت ارائه نکردیم.

این مقام انتظامی در توضیح افزایش ۲ درصدی به رقم برخی جرایم رانندگی در سال جاری گفت: مجلس دهم در روزهای آخر به منظور کمک به بهزیستی ۲ درصد بر جریمه‌ها اضافه کرد که الان در برخی از جریمه‌ها رقم آن به طور مثال می‌شود ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان که آن ۲ هزار و ۵۰۰ تومان همان ۲ درصدی است که به حوزه بهزیستی اختصاص پیدا کرده تا در واقع به این بخش از نظر بنیه مالی کمک بیشتری شود.

وی در خصوص افزایش جریمه ورود به طرح زوج و فرد در شهر اصفهان نیز اظهار داشت: افزایش جریمه در شهر اصفهان براساس مصوبه شورای این شهر انجام شده و این موضوع نه پیشنهاد پلیس راهور ناجا بوده و نه در مجموعه دولت مطرح و نه در شورای ترافیک استان تصویب شده است.

جریمه یک میلیون ریالی برای ورود به طرح ترافیک اصفهان زیاد است

سردار هادیان فر، جریمه یک میلیون ریالی برای برای ورود به طرح ترافیک شهر اصفهان را بسیار زیاد دانست و گفت: شاید عددی کمتر از این برای تهران اعمال می‌شود ولی این رقم برای اصفهان زیاد است و من از این فرصت استفاده کرده و از شورای ترافیک شهر اصفهان تقاضا می‌کنم که این جریمه ۱۰۰ هزار تومانی را تقلیل دهند و حداقل ۶۰ درصد آن را اعمال کنند.

این مقام انتظامی بیشتر تمرکز پلیس راهور ناجا را بر روی برخورد با تخلفات حادثه ساز عنوان کرد و اظهار داشت: یافته‌های ما نشان می‌دهد ۸۲ درصد جان باختگان ناشی از تصادفات به دلیل ۴ عامل اصلی سرعت، سبقت، عدم توجه به جلو و واژگونی جان خود را از دست می‌دهند.

وی افزود: هم اکنون ۳۴ درصد تصادفات در جاده‌های کشور رخ می‌دهد در حالی که ۷۰ درصد جان باختگان ناشی از تصادفات در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند که دلیل بیشتر آنها سرعت غیر مجاز است.

سردار هادیان فر تصریح کرد: هم اکنون متوسط سرعت در کشور ۷۸ کیلومتر در ساعت است در حالی در استان اصفهان متوسط سرعت ۸۵ کیلومتر در ساعت بوده و بایستی اقداماتی انجام دهیم که سرعت در این استان کاهش پیدا کند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها