چهارشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

پاکسازی دره فرحزاد؛ حرکت اجتماعی موفق در پایتخت

۱۴ آبان, ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷

پاکسازی دره فرحزاد؛ حرکت اجتماعی موفق در پایتخت

اقتصادتهران: سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: طرح چهارشنبه‌های فرهنگی فرصتی برای شناسایی ظرفیت‌ها فرهنگی و معضلات محلات  و همچنین برنامه ریزی برای رفع آن است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲ علیرضا نادعلی عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهرتهران در یکی دیگر از چهارشنبه‌های فرهنگی از مجموعه اقدامات و پروژه‌های اجتماعی و فرهنگی منطقه بازدید کرد.

نادعلی در حاشیه این بازدیدها با اشاره به اینکه در سلسله بازدیدهای «چهارشنبه‌های فرهنگی» به دنبال رفع موانع فرهنگی و اجتماعی در شهر تهران هستیم گفت: پاکسازی و آماده سازی دره فرحزاد برای یکی از تفرجگاه‌های شهر تهران، حرکت اجتماعی ارزشمندی است که در منطقه دو رقم خورده است و نمی توان این اقدام را نادیده گرفت، چرا که نه تنها این فضای شهری از آسیب‌های اجتماعی پاکسازی شده است بلکه در آینده می‌تواند ظرفیت ارزشمندی برای شهر و شهروندان شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه  افزایش سرانه‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی از دیگر اتفاقات مهم منطقه است گفت: احداث سوله ورزشی ویژه بانوان و همچنین بهسازی سایر ظرفیت‌های ورزشی و فرهنگی موجود با خلاقیت و نوآوری را می توان حرکت رو به رشد سرانه‌های فرهنگی و ورزشی منطقه برشمرد.

نادعلی همچنین با تاکید براینکه طرح های شهری را باید از دریچه فرهنگی بررسی و اجرا کنیم گفت: مدیران حوزه‌های اجرایی نیز باید با نگاه فرهنگی مسائل شهری را ببینند و در خدمت رسانی به شهروندان به این موضوع توجه داشته باشند.

عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: با توجه به بافت ناهمگون کالبدی و جمعیتی منطقه دو در نشست هم اندیشی با نخبگان فرهنگی این فرصت فراهم شد تابه عنوان نماینده مردم در حوزه سیاستگذاری و نظارت بر فعالیت‌های مدیریت شهری از نظرات و دیدگاه‌های آنها در شناسایی نیازهای فرهنگی محلات بهره‌مند و در برنامه ریزی‌های آتی مورد توجه قرار بدهم.

مهدی صالحی، شهردار منطقه در این نشست گفت: منطقه دو با توجه به وسعت، جمعیت و ساختار فرهنگی، ظرفیت‌ها و چالش‌هایی دارد و همین مساله خدمت رسانی  بیشتری را می‌طلبد.

وی  افزود: محلات اسلام آباد،فرحزاد و کام از جمله محلاتی هستند که با  نابسامانی‌هایی مواجه‌اند و با توجه به رویکرد مدیریت شهری ساماندهی این محلات در اولویت قرار گرفت.

وی افزود: در بحث ساماندهی دره فرحزاد دستاوردهای خوبی حاصل شده و ساماندهی محله اسلام آباد نیز در دستور کار است.

صالحی گفت: منطقه دو از پتانسیل بالایی برای خدمت رسانی به شهروندان برخوردار است و امید می‌رود با حمایت شورای شهر و برنامه ریزی  صحیح خدمات بهتری به شهروندان ارائه کنیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها