true
ازمجموع 800 هزار و 949 مشترک خانگی شرکتهای آب و فاضلاب در مناطق ششگانه شهر تهران، دوهزار و 709 مشترک با میانگین مصرف 94 مترمکعب در ماه، 0.8 درصد مصرف آب تهران را در چهارماهه نخست امسال بهخود اختصاص دادهاند.
بررسی وضعیت مصارف آب مشترکان خانگی مناطق ششگانه شهر تهران در چهارماهه نخست امسال نشان میدهد که دوهزار و 709 مشترک شامل چهار هزار و 232 آحاد (واحد مجزا) بهدلیل مصرف بیش از 2.5 برابری درمقایسه با الگوی مصرف تعیینشده، در معرض قطعی آب قرار دارند.
شرکت آب و فاضلاب استان تهران بهتازگی در اقدامی تنبیهی و هشداردهنده با قطع جریان آب حدود 50 مشترک پرمصرف با مصرف بیش از پنج برابر الگوی تعیینشده به مدت هفت ساعت، به مشترکانی که بیش از 2.5 برابر الگوی مصرف در ماه آب مصرف میکنند، یک ماه برای اصلاح رفتار مصرفی خود مهلت داد.
بر این اساس و با توجه به وضعیت مصارف آب مشترکان خانگی مناطق ششگانه شهر تهران در چهار ماهه نخست سالجاری، دوهزار و 709 مشترک که ماهانه بیش از 50 مترمکعب آب مصرف میکنند، یک ماه فرصت دارند تا با کاهش مصارف خود از عوارض قطعی آب و سایر اقدامهای تنبیهی در امان بمانند.
الگوی مصرف آب در ماههای گرم سال برای شهر تهران ماهانه 20 مترمکعب تعیین شده است.
ازمجموع 800 هزار و 949 مشترک خانگی شرکتهای آب و فاضلاب در مناطق ششگانه شهر تهران، دوهزار و 709 مشترک با میانگین مصرف 94 مترمکعب در ماه، 0.8 درصد مصرف آب تهران را در چهارماهه نخست امسال بهخود اختصاص دادهاند.
مصرف کل مشترکان خانگی شهر تهران از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه 197 میلیون و 700 هزار و 550 مترمکعب گزارش شده است.
در همين حال خبر مي رسد سد ها لار و لتيان خالي شده و در حال حاضر چشم امید شرق تهران به راه اندازی تصفیه خانه شماره 7 در سد ماملو است که تمام سعی ما بر این است که تا اوایل پاییز راه اندازی شود.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: سد لتیان یک دوم و لار یک بیست و هفتم ظرفیت مخزن آب دارد، لذا ساکنین شرق تهران روزهای سختی پیش رو دارند.
علیرضا نوذریپور، معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص اعلام وضعیت اضطراری سدهای تهران به لحاظ ذخیره آبی گفت: در سدهای لتیان و لار ذخیره آب به حداقل ممکن کاهش یافته اما سدهای امیرکبیر و طالقان وضعیت ذخایر چندان بحرانی نیست.
وی افزود: روز گذشته ذخیره آب سدهای تامین کننده آب تهران نسبت به مدت مشابه سال ۹۱یعنی ۲۵ مرداد ۲ سال گذشته ۵۰۰ میلیون متر مکعب اختلاف را نشان میدهد.
نوذریپور تصریح کرد: با اعمال مدیریت مصرف از سوی مردم میتوانیم از وضعیت بحرانی عبور کنیم و در غیر این صورت در پاییز دچار مشکل میشویم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چشم امید شرق تهران به راه اندازی تصفیه خانه شماره ۷ در سد ماملو است که تمام سعی ما بر این است که تا اوایل پاییز راه اندازی شود.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه تهران بویژه شرق شرایط خاصی را سپری میکند، از مردم خواست که مدیریت مصرف آب را جدی بگیرند زیرا چنانچه بارندگی نداشته باشیم روزهای سختی در انتظارمان خواهد بود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر غیر از برنامه بهره برداری از تصفیه خانه شماره ۷ به کمک شهرداری تهران بدنبال حفر چاه نیز هستیم تا بتوانیم تاحدی از این اوضاع عبور کنیم.
نوذریپور گفت: حتی المقدور سعی میکنیم که قطعی یا جیره بندی آب نداشته باشیم به شرطی که مردم مصرف خود را مدیریت کنند اما کاهش فشار آب یکی از گزینههای در دست اجرای وزارت نیرو است.
وی تاکید کرد: چنانچه مشترکین پر مصرف به اخطارهای وزارت نیرو جامه عمل نپوشانند برخوردهای جدی تری خواهیم داشت یعنی در مورد مصرف کنندگان غیرخانگی و مراکز نظامی محدودیت مصرف اعمال میشود به این نحو که حجم مشخصی آب تحویل میدهیم و بیش از میزان تعیین شده اجازه برداشت نخواهند داشت.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر ذخیره مفید دو سد لار و لتیان ۷۵ میلیون متر مکعب است یعنی لتیان از ۸۵ میلیون متر مکعب ظرفیت ذخیره آب ۴۰ میلیون متر مکعب و لار از ۹۵۰ میلیون متر مکعب ظرفیت فقط ۳۵ میلیون متر مکعب آب دارد بنابراین حجم مخازن سدها خالی شده است که باید با بارندگی و البته کمک مردم حل شود.
سدهای تهران فقط ۴۰ روز دیگر آب دارند
آب حدود 300 واحد مسکونی در شمال شهر که خانه های بزرگی دارند از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر قطع شد که برای جریمه نیاز به دستورالعمل قانونی داریم که دولت قرار است طرح آن را تصویب کند.
محمد پرورش، مدیر عامل آبفای تهران گفت: ذخیره آبی سد لار و لتیان به پاییز نمیرسد و تا پایان تابستان آب این سدها کنترل شده است.
در تابستان با کاهش فشار آب در سه مرحله در هنگام شب توانستیم کمی از بار مصرف بکاهیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، گزارش عملکرد آبفای استان تهران در حوزه پدافند غیر عامل در دومین نشست شورای پدافند غیرعامل با حضور استاندار تهران خبرهای زیادی در پی داشت.
مدیرعامل آبفای تهران در این جلسه با ارایه گزارشی از نیاز آبی تهران در سال گفت: نیاز آبی شهر تهران در سال 93، یک میلیارد و 35 میلیون مترمکعب است. هر سال با همکاری آب منطقه ای از سد لار آب را به لتیان انتقال دادیم اما امسال به دلیل وضعیت کمبود آب با مشکلاتی در این زمینه مواجه شدیم.
در گزارش آبفای تهران آمده است از ابتدای سال تا امروز 26 میلیون مترمکعب کاهش برداشت آب از سد لتیان وجود داشته است در حال حاضر حجم آب لتیان به 50 میلیون متر مکعب رسیده است و آن هم به دلیل برداشت کم است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=10120
false
true